Μαρία Μπεκατώρου: «Τώρα ξεκαθαρίζει το τοπίο. Ο κόσμος είδε και απόειδε»

0

Για την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από το Mega και με το The Chase μιλησε η Μαρία Μπεκατώρου στο «Πάμε Δανάη» και στον Αλέξη Μίχα .

«Κάπως είναι όλα καρμικά. Είναι ένας κύκλος που ξαναγίνεται. Ήθελα να επιστρέψω στο MEGA. Επιστρέφω με πολύ καλές συνθήκες και με ανθρώπους που νιώθω ότι με έχουν πιστέψει πολύ. Κι αυτό για μένα είναι το άλφα και το ωμέγα».

«Υπάρχει και το ποτέ μη λες ποτέ, για να είμαι απόλυτα συγκεκριμένη, δεν νομίζω ότι είμαι πολύ κοντά στο περιεχόμενο μιας πρωινής εκπομπής όπως είναι τώρα, με το πάνελ, με το εμπορικό του. Δεν νομίζω ότι είναι το δυνατό μου κομμάτι. Εγώ θέλω άλλο πράγμα. Μου αρέσει να γνωρίζω κόσμο, να γελάμε, να μοιράζω λεφτά.

Ο Θεός μου έχει προσφέρει όλα αυτά που ήθελα να κάνω.Αυτό που ονειρευόμουνα -έβλεπα τα σόου με τη Ρούλα Κορομηλά- και πάντα θέλαμε ένα κομμάτι τέτοιο στην τηλεοπτική μας ζωή, αυτό το έχω κατακτήσει και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό.  Αν έκανα κάτι διαφορετικό, θα μου άρεσε να κάνω και μια εκπομπή μαγειρικής αλλά όχι να μαγειρεύω εγώ».

«Φέτος ο τηλεθεατής έχει μπερδευτεί πάρα πολύ. Έχω την εντύπωση ότι τώρα ξεκαθαρίζει το τοπίο. Ο κόσμος είδε και απόειδε. Ήταν πάρα πολλά τα ριάλιτι και γενικά αυτό που συμβαίνει στην ελληνική τηλεόραση. Ένα προϊόν που πάει καλά, να το πάρουν όλα τα κανάλια, να το “ξεζουμίσουν”, να βρουν πρότζεκτ που να ταιριάζουν, κατά τη γνώμη μου και έχει αποδειχτεί ότι δεν είναι σωστή κίνηση.Η μυθοπλασία πια είναι πολύ δυνατή. Άξιζε φέτος η μυθοπλασία να κερδίσει».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !