«Κάτι ξαναψήνεται»: Όσα θα δούμε αυτήν την εβδομάδα

Χρήστος Παναγούλης
0


Μία νέα μαγειρική εβδομάδα στο “Κάτι Ξαναψήνεται” ξεκινάει με νόστιμες συνταγές, καλή παρέα και πολλά ευτράπελα.

Τη Δευτέρα 25/10 ανοίγει το σπίτι της η Μίνα. Η οικοδέσποινα αγαπάει την κηπουρική και τον τελευταίο καιρό το μόνο που θέλει είναι να βρίσκεται δίπλα στις πιπεριές και τις μελιτζάνες της. Θεωρεί ότι είναι πάρα πολύ καλή μαγείρισσα, νοικοκυρά από τις λίγες, γι’ αυτό και δήλωσε συμμετοχή. Η προετοιμασία του δείπνου την αγχώνει ιδιαίτερα σε σημείο που χάνει τα λόγια της και δυστυχώς αυτό δεν το παρατηρεί μόνο η Κωνσταντίνα, αλλά και οι καλεσμένοι της. 

Δείτε το trailer της Δευτέρας:

Την Τρίτη 26/10 σειρά παίρνει ο “πολυτάλαντoς” Δημήτρης. Μπαρμπέρης, ηλεκτρολόγος και ζαχαροπλάστης, μαγειρεύει ιδιαίτερες γεύσεις κατά την προσωπική του άποψη, αλλά οι καλεσμένοι του δεν δείχνουν να ενθουσιάζονται. Διαθέτει έντονη προσωπικότητα, δεν δίνει σημασία στη γνώμη των άλλων, αν και η αλήθεια είναι ότι φοβάται λίγο τη Μέλντα. 

Την Τετάρτη 27/10 πρωταγωνίστρια στην κουζίνα γίνεται η Ντάρια. Αγαπάει το στυλ και τη μόδα, δίνει μεγάλη βάση στο ντύσιμό της και είναι ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου. Κατάγεται από τη Ρωσία και ο λόγος που ξεκίνησε να μαγειρεύει είναι ο σύντροφος της. Ο έρωτας περνάει από το στομάχι και αυτό το γνωρίζει καλά. Αν και χαμηλών τόνων, δε διστάζει να πει την άποψη της και έρχεται σε αντιπαράθεση με τη Μέλντα. 

Την Πέμπτη 28/10 τα ηνία παίρνει ο στιβαρός και με βροντερή φωνή, Παύλος. Επιχειρεί να εκπλήξει ευχάριστα τους καλεσμένους του με τα πιάτα που ετοιμάζει αλλά σε κάποιους η προσπάθεια αυτή θα περάσει απαρατήρητη. Το γλυκό είναι αυτό που τραβάει την προσοχή αλλά παρ’ όλα αυτά οι καλεσμένοι του φεύγουν απογοητευμένοι. 

Η Μέλντα κλείνει την Παρασκευή 29/10 τη μαγειρική εβδομάδα. Είναι επιχειρηματίας σε κατάστημα ρούχων, προσέχει τη διατροφή της και της αρέσει πολύ η γυμναστική. Είναι αρκετά απαιτητική στα πιάτα που δοκιμάζει καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού γι’ αυτό ετοιμάζει ένα μενού που σίγουρα θα ξαφνιάσει την υπόλοιπη παρέα.

Η ανακοίνωση του νικητή θα αφήσει άφωνους τους συμμετέχοντες! 

«ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου-Καθημερινά στις 17:05 στον ΣΚΑΪ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !