Γιώργος Τσαλίκης: «Έπρεπε να κοιτάξω την γυναίκα μου στα μάτια και να την κοροϊδέψω»

0

O Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε καλεσμένος της Αννίτας Πάνια στην εκπομπή «Ανοιχτά» του OPEN. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στην πολύ δύσκολη διαχείριση της απώλειας του αδελφού της συζύγου του, Δώρας αλλά και τον τρόπο με τον οποίο της το είπε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τσαλίκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν φρίκη, φρικαλέο όταν χάσαμε τον αδελφό της Δώρας, τον Γιώργο. Ότι χειρότερο έχω περάσει στη ζωή μου. Ότι χειρότερο. Όταν έπαθε το τροχαίο, ήμουν στα MVA με κρεμασμένο το βραβείο από το καλύτερο ντουέτο με την Έλλη Κοκκίνου και η Δώρα ήταν έγκυος τον Χάρη. Με πήραν τηλέφωνο, άκουσα ουρλιαχτά και σειρήνες. Με έβγαλε από το θέατρο Πέτρας ένα αυτοκίνητο της πυροσβεστικής για να μπορέσω να φύγω γρήγορα. Έφτασα στο νοσοκομείο και εκεί μου είπαν ότι έχει τελειώσει»

Για να μπω στη διαδικασία να το πω στη Δώρα έπρεπε να μιλήσω με την γυναικολόγο της και να μου δώσει ένα ηρεμιστικό χάπι, το οποίο έπρεπε να το κόψω και να το βάλω σε κάτι γλυκό ή αλμυρό για να το φάει το πρωί. Πήγα σε ένα φαρμακείο κλαμμένος και χτύπησα το παραθυράκι στον Πειραιά. Άνοιξε ο φαρμακοποιός, ζήτησα το ηρεμιστικό και κούνησε το κεφάλι γιατί με είδε και σκέφτηκε πως είμαι κόκκαλο. Γύρισα στο σπίτι και έπρεπε, μετά από τόσα χρόνια που ήμασταν μαζί, να την κοιτάξω στα μάτια και να την κοροϊδέψω. Ήμουν στα γόνατα για δυο ώρες,, προσευχόμουν και παρακαλούσα να μην με καταλάβει».



«Επειδή έχουμε ένα μεγάλο σπίτι που έχει και ασανσέρ, όταν είδα να κατεβαίνει το ασανσέρ, σηκώθηκα και έδωσα την μεγαλύτερη παράσταση της ζωής μου» πρόσθεσε ο τραγουδιστής στο βραδινό talk show της Αννίτας Πάνια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !