Στην πρώτη θέση ξανά ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ. Μεγάλα νούμερα για Ζήνα! Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης (18/54) στα πρωινά ψυχαγωγικά! (16/11/2021)

18

 

Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη μετά τις 10 π.μ. 
Πάμε να δούμε τα ποσοστά τηλεθέασης. 

Αναλυτικά:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 17,1
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ (10:45) 14,6
SUPER KATEΡINA 12,3
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ; 2,3
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 11,3
LOVE IT 5,0
ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ 7,5
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ 3,8
BREAKFAST@STAR 11,7
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 21,5

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά.

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

18Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτό πρέπει να πόνεσε πολύ για χθές. Μεγάλη ανατροπή. Η Ζήνα τι φάση; Τι έπαιξε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το breaking at star έκανε τα μεγαλύτερα νούμερα του.Τελικα στα πρωινά οποίος έχει πιο ενδιαφέροντα θέματα κερδίζει και στο τέλος της χρονιάς πιστεύω θα είναι τα 3 πρώτα όλα γύρω στο 15%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα νικήτρια είναι η Δανάη και δύσκολο το βλέπω να αλλάζει αυτό. Η δεύτερη θέση θα παιχτεί ανάμεσα σε Καινούργιου(που τώρα τελευταία πέφτει), Πρωινό(που τώρα τελευταία ανακάμπτει, δεν νομίζω όμως να κρατήσουν πολύ) και Ζήνας (απρόβλεπτος παράγοντας λόγω επικαιρότητας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τι πρωινό κάνεις δε νομίζει αλλά.............
    Θέλω να ενημερώσω επίσης ότι όλα μπορούν να ανατραπούν ακόμα και η Δανάη από την κορυφή. Μπορεί να βρεθεί μέχρι και στη 3η θέση αν τα προγράμματα σε άλλα κανάλια πάνε καλά σε τηλεθέαση. Θα έχουν αποκλειστικά θέματα που αυτή δεν θα μπορεί καν να τα παίξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο μέλλον κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει. Μπορεί να εκτοξευτεί το πρωινό και να πατώσει η Δανάη. Μπορεί η Δανάη να κάνει 30ρια και το πρωινό 5. Μπορεί η Καινούργιου να κονταροχτυπιέται με την Μαγγίρα για την πρώτη θέση και στην τρίτη να γελά η Μαλέσκου. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Εγώ κρίνω με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Καινούργιου φέτος δεν τραβάει. Πήραν τα μυαλά αέρα μάλλον και ο κόσμος τη βαρέθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οσο ο Λιαγκας "το εχει επανω του' και κρατουν "δεμενη" τη Σκορδα,που δεν χανει ευκαιρια να περιφερει σαν αξιοθεατο το κορμι της και δυστυχως μαζι με αυτο και την απυθμενη ανοησια της,κατι θα γινεται.Οχι οτι Λιαγκας ειναι ο συμπαθητικοτερος ανθρωπος του κοσμου αλλα η Σκορδα δεν ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ πια λογω και της ανοησιας της και των βεντετισμων της και την γιαλαντζι επανασταση της ακομα και προς το κοντρολ,που δυστυχως αρκετες φορες γινεται τοσο απροκαλυπτα,που το καταλαβαινει και ο πιο αφελης τηλεθεατης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Καινούριου φέτος χτίζει την ζώνη στον Alpha..... το κανάλι σίγουρα είναι ευχαριστημένο μην ξεχνάτε όποια Πριν είχε αναλάβει την ζώνη δεν έκανε ποτέ νούμερα ήταν στο 6 με 7% Τώρα το πρωινό μερικές φορές κάνει νούμερα άλλες μόνο μονοψήφια.... Μην σας κάνει εντύπωση αν του χρόνου η Σκορδά κάνει εκπομπή τύπου alter στο open στην πρωινή ζώνη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 11:46 π.μ.
    Όλο χαζομαρες λές. Τι να χτήσει δήλαδη; Αυτές ειναι δικαιολογιες του καναλιου για να μην δειξουν οτι χάνουν. Δεν ειναι μια νεα παροτσιαστρια όπως η Δανάη που μπορεις να το πεις αυτο.
    Το πρωινο απο την αλλη μάλλον ξεκινησε να παίρνει τα πανω του. Για να δουμε πως θα καταλήξει αυτη η εβδομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 11.43 π.μ. Αποκλείεται όλη αυτή την κακία για την Φαίη να την γράφει ένας απλός τηλεθεατής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 11:43 π.μ.
    Αυτο το γιαλαντζι επανασταση, ανοησια,βεντετισμων της κι αυτη που δεν ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ , μαλλον πάει για αλλη παρουσιαστρια που δεν έχει και καθολου καλη ψυχολογία φετος. Όταν λαμβανει μάλιστα το ραβασακι και βλέπει συγκεκριμένη εκπομπή απο πάνω γίνεται το σωσε. QUIZ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 12:17 μ.μ.
    Δυστυχώς σκυλίαζουν γιατι βλέπουν οτι ανεβάζει στροφές και προσπαθουν να πουν οτι χειροτερο, λές κι αν το γραψει ενας ανωνυμος σχολιαστεις σε ενα blog θα τον δωσουν σημασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 11.43 π.μ.
    πραγματικά ντροπή,αν ειναι δυνατον να γραφεις τετοια λόγια για μια παρουσιαστρια που δεν εχει δωσει το παραμικρο δικαιωμα για να πεις αυτα τα πραγματα. όποιος κι αν ειναι πίσω απο το ανωνυμος η σε έβαλε να τα γραψεις απλά θα καταφερεις το αντίθετο. φαιη σκισε και μην ακους κανεναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έσκισε το Πρωινό. Η Καινούργιου μπορεί να σκέφτεται γιατί έφυγα απο το OPEN;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εχθές δεν είχε δελτία ειδήσεων οπότε βρήκε την ευκαιρία να ανέβει πολύ η Ζήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το Πρωϊνό πήγε καλά, γιατί πήρε καλό lead in από Παπαδάκη. Εάν δείτε, ο Παπαδάκης τους έδωσε ένα 17άρι εκείνη την ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ακόμα δεν έχεις μάθει την έννοια τοθ lead in. Είναι η πάσα του τελευταίο τετάρτου κι όχι όλη η εκπομπή. Η εκπομπή του Παπαδάκη από τις 9 με 9:45 ήταν χαμηλά. Οπότε σε αυτή τη περίπτωση δεν φτάνει το lead in καλά η θεματολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Ζηνα τι θέμα είχε και έκανε τέτοια νούμερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !