Γιώργος Κωνσταντίνου: «Ο Βουτσάς μου είχε πει ότι “αν δεν τυποποιηθείς δεν θα κάνεις καριέρα”. Στις 16 ταινίες μου είπαν πάρε δρόμο»

Άρης Κατσιφής
0


Στο «Πρωινό» ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Κωνσταντίνου και μίλησε για την καριέρα του, τις συμβουλές του Κώστα Βουτσά, τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θέατρο και τον Κάρολο Κουν.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε καταχειροκροτούμενος στο πλατό ότι είναι 88 ετών και ότι το μυστικό του είναι πως δεν λέει ποτέ «δεν μπορώ». «Δεν έχω καταλάβει την ηλικία μου. Όλα ξεκινάνε από το κεφάλι. Ένα πράγμα ξέρω για τον εαυτό μου, να λες πάντα ότι μπορώ» είπε.

«Θέλω να παίξω στην τηλεόραση αλλά δεν έχω προτάσεις» αποκάλυψε ενώ όπως είπε η συμμετοχή του στα «Καλύτερά μας χρόνια» ήταν από τις λίγες φορές που είπε ότι «μου άρεσε ο εαυτός μου».

«Η τελευταία πρόταση ήταν αυτή. Δεν ξέρω αν χωράω στις “Άγριες Μέλισσες”. Δεν ξέρω πώς έχει αλλάξει η τηλεόραση. Έχω κάνει πάρα πολλά σίριαλ, τώρα είναι μια άλλη εποχή. Η ομοιότητα που έχουν οι σειρές με τις βεντέτες, τους σκοτωμούς, είναι μια άλλη εποχή» είπε.

Μιλώντας για τις άσχημες συμπεριφορές στο θέατρο είπε ότι «είναι χαρακτήρες ανθρώπων. Όταν εξουσιάζουν νομίζουν ότι κρατούν το σύμπαν».

Μίλησε για τον Κάρολο Κουν που όπως είπε τον έπιανε τρέλα για την τελειότητα και πέταγε αντικείμενα στους μαθητές του. «Όχι με κακία. Σε αυτόν χρωστάω όλη μου την καριέρα».

Όπως είπε έκανε διαφορετικούς ρόλους στον κινηματογράφο και αυτοί τον έφεραν εκτός. «Η εποχή ήθελε να είσαι μια μανιέρα. Ο Βουτσάς μου είχε πει ότι “αν δεν τυποποιηθείς δεν θα κάνεις καριέρα”.  Ευτυχώς δεν το έκανα. Ωραίος ήμουν αλλά έβλεπαν κάθε φορά έναν άλλον. Στις 16 ταινίες μου είπαν πάρε δρόμο»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !