The Bachelor spoiler: Πρώην παίκτρια εισβάλλει στη βίλα

0

Μπορεί να έχει δεχτεί πυρά από τους τηλεκριτικούς και να συγκεντρώνει κάθε εβδομάδα ποικιλία σχολίων στα social media, αλλά για κάποιους είναι η ένοχή τους απόλαυση. Ο λόγος για το The Bachelor, που κάθε εβδομάδα μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι άλλο θα κάνουν οι κοπέλες που βρίσκονται μέσα στη βίλα για να διεκδικήσουν την καρδιά του Αλέξη.

Πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους τηλεθεατές της σειράς, αλλά και τον ίδιο τον Αλέξη στα επόμενα επεισόδια. Διότι όσο πλησιάζουμε στην τελική επιλογή το παιχνίδι αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Όπως μαθαίνω ανάμεσα στα πρόσωπα που θα κάνουν guest εμφάνιση στα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι είναι και η Αντζελίνα Χαλντέντα. Η παίκτρια που ξεχώρισε στο Bachelor 1, κυρίως για τα ραντεβού που έκλεβε από τις συγκατοίκους της, αλλά και για τις αμίμητες σκηνές ζηλοτυπίας για τα μάτια του Παναγιώτη Βασιλάκου, μπαίνει στη βίλα.

Και βέβαια δεν θα μπει απλά για να γνωρίσει τον Αλέξη, αλλά για να ανακατέψει όλες τις υπόλοιπες που, όπως έχει φανεί, δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι όποια τολμήσει να περάσει την πόρτα της βίλας.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα δημοσιεύματα που θέλουν το παιχνίδι να έχει ολοκληρωθεί και να έχει γυριστεί το επεισόδιο του τελικού δεν ισχύουν. Ο Αλέξης δεν έχει προσφέρει ακόμα το μονόπετρο σε καμία και υπάρχουν ακόμα αρκετές υποψήφιες που το διεκδικούν.



Πηγή: Znews 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !