Πλειώνης για «Μέλισσες» spoiler: «Θα εξελιχθεί ένα θέμα με την Ουρανία... Σοβαρό»

0

Ο Δημήτρης Πλειώνης, τον οποίο παρακολουθούμε στις  «Αγριες μέλισσες»,μίλησε στο Secret και έδωσε ένα spoiler για την σειρά.

«Η Ουρανία μου αρέσει πολύ. Ο Σαραντόπουλος ξέρει πως είναι παντρεμένη και σέβεται την απόφαση της. Δεν τη βγάζει από τη δουλειά του, δεν είναι κομπλεξικός. Για εκείνον η Ουρανία είναι μια μούσα, που τον εμπνέει και τον κάνει να δημιουργεί αυτό που θέλει στη ζωη. Ο Σαραντόπουλος θα συνεχίσει να τη θέλει, θα κρατήσει όμως τη στάση που έχει μέχρι τώρα». Ο ίδιος θα διεκδικούσε μια γυναίκα που ανήκει αλλού; «Τη γυναίκα τη σέβομαι, έχω περάσει πολύ καλά στη ζωή μου, έχω αγαπηθεί από το κόσμημα αυτό που λέγεται γυναίκα. Ομως δεν θα μπορούσα να επιμείνω σε μια γυναίκα που είναι παντρεμένη. Δεν είμαι από τα άτομα που τους αρέσει να μοιράζονται τη γυναίκα, θα την κρατούσα μακριά μου, γιατί θα υπήρχε μπλέξιμο», εξήγησε.

«Ετσι είναι και έτσι πρέπει να είναι. Είμαι χαρούμενος που υπάρχει το "#ΜeΤοο", γιατί άνοιξε ένας. δίαυλος, ώστε να δυναμώσουν τη φωνή τους οι γυναίκες. Είναι πολύ σημαντικό αυτό στον χώρο μας. Ζούμε σε μια εποχή που η δύναμη της φωνής της γυναίκας έχει αποκτήσει μεγαλύτερη οντότητα. Σαφώς δεν θα αλλάξουν όλα από τη μια στιγμή στην άλλη, όμως είναι ένα σκαλί και ανεβαίνουμε κάθε φορά και άλλο. Είναι και θέμα παιδείας, πώς μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Το πιο σημαντικό είναι να μιλάμε και θεωρώ πως η Δικαιοσύνη πρέπει να δείξει το έργο της. Και μόνο το ότι προφυλακίστηκαν κάποιοι είναι σημαντικό, αλλά η καταδίκη είναι η δικαίωση», τόνισε.

Οσο για την τρίτη σεζόν,είπε: «Στα επόμενα επεισόδια η ιστορία εξελίσσεται με τρόπο που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές, θα εξελιχθεί και ένα θέμα ανάμεσα τους... Σοβαρό. Θα λάβει από την Ουρανία σεβασμό και αγάπη...», αποκάλυψε.

Φέτος στο θέατρο σκηνοθετεί και παίζει στο «Ελα να σου πω μια ιστορία» του Χόρχε Μπουκάι, στο «Studio Μαυρομιχάλη», κάθε Δευτέρα και Τρίτη, με τις παραστάσεις να είναι ήδη sold out. «Είναι ένα έργο ζωής για μένα, ένα βιβλίο που διάβασα με έναν τρόπο που με έβαλε να κάνω σημαντικές σκέψεις. Ηταν η αφορμή για να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία, κάτι που δεν είχα κάνει ποτέ. Είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο. Η ομάδα μας υπάρχει πολλά χρόνια και έχουμε αποκτήσει το δικό μας κοινό», εξήγησε, ενώ αποκαλύπτει πως είναι και μια συνεδρία ψυχοθεραπείας η παράσταση.

«Το κοινό γίνεται μέρος αυτής της ψυχοθεραπείας, Είναι μια προσπάθεια για την αυτογνωσία. Να αναγνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας. Ετσι πιστεύω ότι θα κάνουμε καλύτερο τον κόσμο. Ξεκινώντας πάντα από εμάς», δήλωσε. Ο Δ. Πλειώνης έχει δημιουργήσει τη δική του ομάδα, με την ονομασία «ΤΟΠΙ», με την οποία κάνει θέατρο -για παιδιά και σκηνοθετεί. «Τα παιδιά τα λατρεύω, θέλω να τους μάθω πως ο χώρος του θεάτρου είναι κάτι το μαγικό», κατέληξε

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !