Σασμός SPOILER: Η Καλλιόπη θέλει νεκρή τη Βασιλική

0

Η Καλλιόπη συγκρούεται με την Αργυρώ και της λέει να αφήσει ήσυχο τον γιο της. Πιεσμένοι από τις οικογένειές τους, που ξέρουν πια για τη σχέση τους, ο Αστέρης και η Αργυρώ κινούνται στην κόψη του ξυραφιού. Ο νέος γιατρός του χωριού κρύβει πολλά μυστικά για τους συγχωριανούς του... Μια φωτογραφία που έχει στην κατοχή του ίσως κρύβει την πραγματική καταγωγή του! Ο Αστέρης τραυματίζεται στη δουλειά και τον βοηθά ο Πέτρος. Η Αργυρώ πηγαίνει να τον δει στο νοσοκομείο, κάνοντας γνωστή τη σχέση τους και σε άλλους...

Η Καλλιόπη και η Αργυρώ έχουν έναν έντονο καβγά. Μετά η νεαρή κοπέλα ζητά επίμονα από τη μητέρα της και τη γιαγιά της απαντήσεις για το παρελθόν, αλλά βρίσκεται αντιμέτωπη με κλειστά στόματα. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Αστέρη, καθώς η Καλλιόπη έχει δώσει όρκο σιωπής. Ο μόνος στον οποίο μιλά είναι ο παπα-Μιχάλης, ο οποίος όμως τυχαίνει να έχει μια ενδιαφέρουσα κουβέντα με τη γιαγιά Ειρήνη και η Καλλιόπη την ακούει. Ο Αντώνης, στο μεταξύ, που έχει δει τυχαία τον Αστέρη και την Αργυρώ μαζί, το λέει στη Μαρίνα και εκείνη του εξομολογείται τα πάντα!

Ένα θανάσιμο μίσος αρχίζει σιγά σιγά να φουντώνει στην οικογένεια των Σταματάκηδων. Η Καλλιόπη ξέρει πως ο γιος της ο Μαθιός είναι φονιάς. Και ξέρει πολύ καλά για ποιον λόγο σκότωσε τον Στεφανή. Για πολλά χρόνια προσπάθησε να κρατήσει μακριά τον γιο της από τη Βασιλική και να τον οδηγήσει σε έναν άλλον δρόμο. Δεν τα κατάφερε όμως, καθώς εκείνος έβαψε τα χέρια του με αίμα για χάρη ενός ανεκπλήρωτου έρωτα. Η Καλλιόπη θέλει πάση θυσία να προστατέψει τον γιο της και φυσικά να κάνει τη Βασιλική να πληρώσει που τον έκανε φονιά, γιατί σε εκείνη ρίχνει όλη την ευθύνη. Θα πλησιάσει ξανά τη νεαρή χήρα και θα προσπαθήσει με το καλό να την κάνει να απομακρυνθεί, αφού, αν και της είχε ξαναπεί να μη βάζει ξένο άντρα στο σπίτι της, εκείνη δεν την άκουσε. Αυτή τη φορά η Καλλιόπη προειδοποιεί τη Βασιλική πως είναι η τελευταία φορά που της το λέει. Δεν θα υπάρξει επόμενη.


Πηγή: yupii

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !