Γνωστή τραγουδίστρια θα κάνει Quest εμφάνιση στο GNTM

1



 Το GNTM μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις και σε εντυπωσιακές guest εμφανίσεις. Άλλη μία τέτοια θα δούμε σε λίγες μέρες στο ριάλιτι μόδας του Star.

Η Ελένη Φουρέιρα θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του GNTM, θα συναντηθεί με τα παιδιά και θα τους δώσει tips για να μπορούν να ποζάρουν με άνεση μπροστά στον φακό.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η Ελένη εκτός από μία τραγουδίστρια που αγαπάει πάρα πολύ η νεολαία είναι και μία πολύ δυνατή influencer που είναι fashion icon για πάρα πολλά κορίτσια.

Η Ελένη πρωταγωνιστεί σε δεκάδες καμπάνιες και έχει λάβει μέρος σε πάρα πολλά fashion shows και διαφημιστικά. Επομένως είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να βοηθήσει πολύ τα υποψήφια μοντέλα που διαγωνίζονται στο GNTM να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να γίνουν τα επόμενα αστέρια της μόδας.

Θυμίζουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που μία τραγουδίστρια κάνει guest εμφάνιση στο GNTM. Στον τρίτο κύκλο είχαμε δει την Τάμτα με τον Mente Fuerte. Μάλιστα, τότε οι 8 φιναλίστ κλήθηκαν να συμμετέχουν στη φωτογράφιση για την promo αφίσα του single «Δεν είσαι εδώ», ακούγοντας το τραγούδι και χρησιμοποιώντας ως props τα γράμματα που σχημάτιζαν τον τίτλο του.

Κάτι ανάλογο λοιπόν αναμένεται να γίνει φέτος με την Ελένη Φουρέιρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ριάλιτι μόδας έχει ξεκινήσει να γυρίζεται από το καλοκαίρι και αυτή την περίοδο έχουν μείνει δέκα διαγωνιζόμενοι μέσα στο σπίτι.



Okmagazine

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !