Open: Προβληματισμός, γκρίνια και η «ηλεκτρική καρέκλα» του Διευθυντή Προγράμματος...

0

Με το γεφύρι της Άρτας μοιάζει πλέον ο τηλεοπτικός σταθμός Οpen αφού το κανάλι μετά και την απομάκρυνση υψηλόβαθμων στελεχών μοιάζει «ακυβέρνητο».

Είναι χαρακτηριστικό ότι την εβδομάδα που μας πέρασε το Open κατέγραψε στους πίνακες τηλεθέασης ποσοστό χαμηλότερο και από αυτό της ΕΡΤ1 στο σύνολο ημέρας.

Στην τελευταία τηλεδιάσκεψη που έκανε ο ιδιοκτήτης του καναλιού με τους ιθύνοντες που έχουν απομείνει στο κανάλι τους διαβεβαίωσε πως θα διεκδικήσει το καλύτερο ώστε το κανάλι να επανέλθει σε άλλες εποχές, τότε που σημείωνε υψηλές τηλεθεάσεις.

Την ίδια στιγμή όμως τόσο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού όσο και οι υπόλοιπες εκπομπές -με μερικές εξαιρέσεις- σημειώνουν πολύ χαμηλά ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης.

Η Πόπη Τσαπανίδου προσπαθεί να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να το έχει καταφέρει.


Ούτως ή άλλως «ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ενημερωτικές εκπομπές του καναλιού πηγαίνουν καλύτερα και «αντέχουν» στον ανταγωνισμό εν αντιθέσει με την ψυχαγωγία που δεν έχει καταφέρει να βρει τον τρόπο για να κερδίσει ξανά το τηλεοπτικό κοινό.

Εδώ και πολύ καιρό οι άνθρωποι του Ιβάν Σαββίδη ψάχνουν τον άνθρωπο που θα αναλάβει και θα καθίσει στην ηλεκτρική καρέκλα του Διευθυντή Προγράμματος ώστε να «αναστήσει» το πρόγραμμα του καναλιού.

Μετά το «όχι» του Λάμπη Ταγματάρχη και την φυγή των «Ράδιο Αρβύλα», ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το κανάλι της Παιανίας καθώς οι ιθύνοντες πρέπει εντός των ημερών να βρουν και να πείσουν, τον άνθρωπο που θα σώσει τη χαμένη, μέχρι στιγμής, «παρτίδα» της σεζόν.


Ο ιδιοκτήτης του καναλιού φαίνεται πως έχει θέσει σαφές τελεσίγραφο στους ανθρώπους του να έχει βελτιωθεί η κατάσταση στο πρόγραμμα και στους πίνακες τηλεθέασης μέχρι τα τέλη του Νοέμβρη.
Αξίζει να σημειωθεί πως ενώ το κλίμα μοιάζει πολεμικό,  ήδη εντάσσονται δυο νέες εκπομπές στο πρόγραμμα του καναλιού τις επόμενες εβδομάδες. Τo Glam Wars με την Κάτια Ταραμπάνκο  στην απογευματινή ζώνη αλλά και το After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά που πήρε μεταγραφή από τον ΣΚΑΪ και κάνει πρεμιέρα στις 22 του Οκτώβρη.

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΖΑΣ znews

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !