Η νέα «σιδηρά κυρία» και τα αδιέξοδα στο Open

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Μετά την αποστασιοποίηση του Αρτούρ Νταβιντιάν από τα διοικητικά δρώμενα του Open, πρωταγωνιστικό ρόλο στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη διαδραματίζει πλέον η Λουντμίλα Μποροντίνα, που κατέχει θέση προέδρου στη διοικητική πυραμίδα του τηλεοπτικού σταθμού.

 Εκείνοι που βιώνουν τα όσα διαδραματίζονται (σχεδόν) καθημερινά στις συσκέψεις του Open παραδέχονται ότι η εν λόγω κυρία είναι το πρόσωπο που περνά από κόσκινο όλες τις αποφάσεις. Μάλιστα, όπως επισημαίνουν οι ίδιοι, έχει εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον το γεγονός ότι εσχάτως από το μιντιακό project έχει αποσυρθεί ο Νταβιντιάν, αντιλαμβανόμενος εγκαίρως το επερχόμενο αδιέξοδο. Στο Open, παρά τις πανηγυρικές συσκέψεις μέσω Zoom με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη και τη στήριξη στο πρόσωπο του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, η κατάσταση οδεύει από το κακό στο χειρότερο. Πλέον, ακόμη και οι τελευταίοι αναζητούν τρόπο διαφυγής, αφού καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως προοπτική. Οι περισσότεροι (και λογικά) στρέφονται εναντίον του διευθυντή ειδήσεων Χρήστου Παναγιωτόπουλου, χρεώνοντάς του σειρά λαθών, που οδήγησαν στο σημερινό τέλμα. 

 Οπως λένε, από την πρώτη ημέρα που βρέθηκε στο Open αντιμετώπισε με αλαζονεία τα στελέχη που δεν προέρχονταν από το παλιό Mega και με το «καλημέρα» προσπάθησε να δώσει το προσωπικό του στίγμα στην ενημέρωση του καναλιού. Οσοι γνωρίζουν καταλογίζουν στον κ. Παναγιωτόπουλο σημαντικές ευθύνες και για την κρίση που ξέσπασε ανάμεσα στο κανάλι και τον γνωστό παραγωγό Νίκο Κοκλώνη. Από τις εξελίξεις ήρθε να δικαιωθεί ο τελευταίος, αφού η φυγή του στάθηκε αφορμή να αποδεκατιστεί το κανάλι του Ιβάν. Στις συσκέψεις των τελευταίων ημερών αναζητούνται οι υπαίτιοι για τα χαμηλά νούμερα. Το εντυπωσιακό είναι ότι πάντα κάποιος τρίτος φταίει και ποτέ εκείνος που έκανε τις επιλογές.

 Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η κυρία Μποροντίνα έχει να αντιμετωπίσει τον επερχόμενο οικονομικό εφιάλτη, ο οποίος συνδέεται με τις προκαταβολές που έχουν ληφθεί από τις διαφημιστικές, οι οποίες εξαιτίας των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης που συγκεντρώνει το Open εκτιμάται ότι θα έχουν «καεί» μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Τέλος, ο νέος πονοκέφαλος που προστέθηκε εσχάτως έχει να κάνει με τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου, εξέλιξη που χρεώνεται αποκλειστικά στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο και στην επιλογή της Πόπης Τσαπανίδου. Εκείνο που εκτιμούν αυτοί που συνομιλούν με ανθρώπους του Ιβάν είναι ότι αργά ή γρήγορα και παρά τις κατά καιρούς διαψεύσεις ο ομογενής επιχειρηματίας, όπως έκανε και με το «Εθνος», ένα βράδυ θα ανακοινώσει την απόφασή του και για το Open.

media.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !