Η «Ελληνοφρένεια» επιστρέφει στο Mega...

1

Όπως όλα δείχνουν και εάν επαληθευτούν οι πληροφορίες του «Πρωινού», το «Ράδιο Αρβύλα» δεν θα είναι η μόνη σατιρική εκπομπή που επιστρέφει στην τηλεόραση.

Όπως θα ακούσετε, ο Βαγγέλης Περρής δήλωσε ότι έχει πολύ ασφαλείς και επιβεβαιωμένες πληροφορίες πως τον επόμενο μήνα επιστρέφει η τηλεοπτική «Ελληνοφρένεια» και μάλιστα στο Mega.

Σύμφωνα, με το Πρωινό και τον Βαγγέλη Περρή, το MEGA φαίνεται πως κέρδισε και την Ελληνοφρένεια, καθώς υπήρχε ήδη επαφή από πέρυσι. Την προηγούμενη σεζόν δεν κατάφερε να βγει στον αέρα, αλλά φαίνεται πως κάθε εμπόδιο για καλό, αφού φέτος το κανάλι της Συγγρού πάει καλύτερα από ποτέ και κλείνει το μάτι στον ανταγωνισμό.

Μάλιστα, η Ελληνοφρένεια όχι μόνο επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση, αλλά έρχεται με αλλαγές στο νέο του κανάλι. Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Βαγγέλης Περρής, η εκπομπή θα έχει διάρκεια μία ώρα και θα είναι ζωντανή. Κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί, αφού η εκπομπή ήταν μαγνητοσκοπημένη στο παρελθόν.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τέλειο! Ο Μπαρμπαγιάννης έχει εμπειρία απο τα live. Αν και νομίζω πως στην πρώτη της μόρφη ¨Η Ελληνοφρένεια" ως σφηνάκι θα είχε μεγαλύτερη επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !