Όσα αποκαλύπτουν οι παρουσιαστές του MEGA STAR μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα

0

Μια εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα τους, Σάββατο 23 Οκτωβρίου, η Κόνυ Μεταξά και ο Αντώνης Δημητριάδης,  μίλησαν στο περιοδικό ΟΚ για την θρυλική ελληνική μουσική εκπομπή.

Πώς νιώθετε που παρουσιάζετε το Mega Star, μια εκπομπή με μεγάλη ιστορία;

Κόνυ: Το Mega Star εγώ το έμαθα ουσιαστικά τώρα. Είχα ακούσει ότι ήταν μια εκπομπή που ξεκίνησε τη δεκαετία του ’90 και έκανε μεγάλη επιτυχία, αλλά είδα κάποια αποσπάσματα στο YouTube την περσινή σεζόν που είχα κάνει guest. Ξέρω βέβαια ότι ήταν μια εκπομπή που για σειρά ετών παρουσίαζε η Ναταλία Γερμανού και όταν συναντηθήκαμε στο ραδιόφωνο ζήτησα τη συμβουλή της. «Κάνε ό,τι νομίζεις. Πιστεύω σε εσένα και θεωρώ ότι θα τα πας τέλεια!» μου είπε όταν τη ρώτησα τι πρέπει να κάνω. Τη Ναταλία τη συμπαθώ πάρα πολύ, όχι μόνο ως παρουσιάστρια, αλλά και ως άνθρωπο και θα ήθελα να πάρω πράγματα από εκείνη. Για εμένα, που δεν είχε τύχει μέχρι τώρα να βρεθώ στον ρόλο της παρουσιάστριας, είναι πολύ βοηθητικό το ότι έχω δίπλα μου τον Αντώνη Δημητριάδη. Αισθάνομαι σιγουριά που τον έχω πλάι μου, αλλά επειδή είναι κάτι που το κάνω πρώτη φορά δεν σου κρύβω ότι έχω άγχος πώς θα πάει.

Αντώνης: Το Mega Star είναι όντως μια ιστορική εκπομπή, αν σκεφτεί κανείς ότι βγαίνει για 24η σεζόν στον αέρα του Mega. Αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση να την παρουσιάζω γιατί αφορά τη δουλειά μου. ΕίμαιDJ, project manager στο Σπίτι με το Mega, οπότε ό,τι αφορά τη μουσική το αγαπώ πολύ και μπορώ να το υποστηρίξω. Δεν θα έκανα τηλεόραση απλά για να κάνω τηλεόραση. Χαίρομαι πολύ λοιπόν που για δεύτερη χρονιά βρίσκομαι εκεί. Στις 23 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει για τρίτη σεζόν και το Σπίτι με το Mega με τεράστια ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, ενώ μέσα από τη συχνότητα του My Radio 104,6 με συναντάτε κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ να μιξάρω για όλους εσάς.

Γνωριζόσασταν από παλιά ή συναντηθήκατε τώρα;

Αντώνης: Με την Κόνυ είχαμε βρεθεί στα Mad Awards και είχα καταλάβει πόσο ταλαντούχα αλλά και πόσο ανοιχτός άνθρωπος είναι. Έχουμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ, μας αρέσει να πειράζουμε ο ένας τον άλλο και έχουμε φοβερή χημεία.

Κόνυ: Ο Αντώνης είναι φίλος με τον πατέρα μου πολλά χρόνια, αλλά δεν είχε τύχει να γνωριστούμε. Συναντηθήκαμε στα Mad Awards και μετά στο Mega Star όταν είχα πάει καλεσμένη. Από το πρώτο λεπτό είχαμε καλή ενέργεια μεταξύ μας, κάναμε πλάκα, επικοινωνούσαμε, οπότε νιώθω ότι τον ξέρω καιρό. Έχουμε χημεία και ταιριάζουμε πολύ.

Αντώνη, έχεις συνεργαστεί με τον Αντώνη Ρέμο, την Άννα Βίσση, τον Σάκη Ρουβά, τη Νατάσα Θεοδωρίδου και πολλούς καλλιτέχνες. Τι σου είπαν όταν πέρσι σε είδαν στο Mega Star;

Αντώνης: Πριν ξεκινήσει το Mega Star πέρασαν από το Σπίτι με το Mega σπουδαίοι καλλιτέχνες. Όταν έμαθαν ότι επιστρέφει το Mega Star, το αγκάλιασαν όλοι και το έδειξαν και με τις αναρτήσεις που έκαναν στα social media και με τις συνεντεύξεις τους στο στούντιο. Σε ό,τι αφορά εμένα, αυτό που μου είπαν είναι ότι τους άρεσε που ήμουν ο εαυτός μου. Όπως με ξέρουν στην καθημερινότητά μου όλα αυτά τα χρόνια που συνεργαζόμαστε, έτσι ήμουν και στην εκπομπή. Δεν πήγα ούτε να το παίξω τηλεοπτικός αστέρας ούτε ήθελα να δείξω ότι κάνω εκατό χρόνια τηλεόραση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !