Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Το Happy έχουμε περάσει και σεζόν με 40%»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Δηλώσεις για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην κάμερα του "Πρωινού”, σχολιάζοντας τόσο τον ανταγωνισμό, όσο και τα νούμερα τηλεθέασης του "Happy Day”. 

Αρχικά αναφέρθηκε στα παιδιά της, λέγοντας: "Φέτος, έβαλα στα παιδιά μου κάποιες εξωσχολικές δραστηριότητες, οπότε κάνω τον ταξιτζή κάθε απόγευμα. Πήγε και ο γιος μου πρώτη φορά σχολείο και αυτό είχε τη δυσκολία του".

 Για τα νούμερα τηλεθέασης και τη φετινή σεζόν: 

"Βλέπω τα νούμερα, τα παρακολουθώ πάντα με ψυχραιμία. Δεν αγχώνομαι, δεν είμαι και αναίσθητη, είμαι σε μια μέση κατάσταση. Η αλήθεια είναι ότι σε αυτή την εκπομπή έχω περάσει και σεζόν, που χωρίς να κάνουμε κάποια υπερπροσπάθεια κάναμε 30% και 40%. Η σεζόν φέτος είναι τόσο ανταγωνιστική που πρέπει να έχεις το νου σου, υπομονή και ψυχραιμία. Το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιό μου".

 Για τα προγράμματα που παρακολουθεί και την Ελεονώρα Μελέτη: "Βλέπω Σασμό και GNTM. Αν με ρωτήσεις μου λείπει η Βίκυ Καγιά. Θα δω όλες τις εκπομπές γιατί έτσι οφείλουμε ως επαγγελματίες. Ακόμα και την Ελεονώρα Μελέτη βλέπω μετά το τέλος της δικής μου εκπομπής. Θέλω να έχω εικόνα του τι γίνεται στον ανταγωνισμό. Και με την ευκαιρία καλή επιτυχία και στην Ελεονώρα που ξεκίνησε σε αυτή τη ζώνη και νομίζω της ταιριάζει πολύ".

yupiii.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !