Πότε κάνει πρεμιέρα το Glam Wars;

0

Με πολύ αργούς ρυθμούς κινούνται τα πράγματα στο OPEN με τον εμπορικό διευθυντή Νίκο Αργυρό και την Λουντμίλα Μποροντίνα να έχουν τον ρόλο του Διευθυντή Προγράμματος και μάλιστα σε μια περίοδο άκρατου αναγωνισμού.

Ωστόσο, το Glam Wars παρά το γεγονός ότι πέρασε από σαράντα κύματα φαίνεται τελικά ότι θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα με την Κάτια Ταραμπάνκο να αναλαμβάνει τη θέση της παρουσιάστριας. Οσο για το ποιοι θα βρεθούν δίπλα της σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον Παντελής Τουτουντζής- make up expert, ο οποίος πέρσι ήταν μαζί με την Δούκισσα Νομικού στο αντίστοιχο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ, ο hair stylist Τομ Ζώης και η fashion stylist

Έλενα Βαζούρα. Η πρεμιέρα αναμένεται μέσα στον Νοέμβριο στην μεσημεριανή ζώνη, την ίδια στιγμή που το κανάλι σημειώνει αρνητικό ρεκόρ σε ποσοστά που θυμίζουν περισσότερο θερμοκρασίες Αλάσκας παρά τηλεθεάσεις εκπομπών.Η Κάτια Ταραμπάνκο μάλιστα παράλληλα με τον ρόλο της παρουσιάστριας πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της και στη μεγάλη οθόνη με την τέταρτη ταινία του Bachelor που θα έχει τον τίτλο The Black Bachelor και θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Δεκέμβριο.




Tinamess

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !