DWTS: Μετάθεση πρεμιέρας για 17/10
Καμία επίσημη ενημέρωση για την πρεμιέρα του Dancing with the Stars δεν έχει προκύψει ακόμα από το κανάλι του Star, ωστόσο η επικρατέστερη και αυτή που είχε γίνει γνωστή, ημερομηνία, ήταν η 10η Οκτώβρη.
Οι διαγωνιζόμενοι και η παραγωγή προετοιμάζονται πυρετωδώς, με τις πρόβες να είναι καθημερινές και επίπονες, όμως φαίνεται ότι η πρεμιέρα θα καθυστερήσει για μία εβδομάδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day, όλα δείχνουν ότι ο διαγωνισμός χορού θα βγει στον «αέρα» στις 17 Οκτώβρη, καθώς υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να διευθετηθούν για το πλατό.
Το σταρ δειχνει σημαδια προβληματικα...ο αλφα εχει ενεργεια και το σταρ μοιαζει στασιμο.Ολες οι φετινες παραγωγες ειναι χειροτερες απ τις περσινες.Παρατημενο GNTM , πρωινο χωρις ταυτοτητα(τρυφιδου....μα ειναι δυνατον..) και το ντανσινγκ αργει...ολο προβληματα..
ΑπάντησηΔιαγραφή