Έρχοναι αλλαγές στο «Deal»

Χρήστος Παναγούλης
0


Αρκετές αλλαγές και τονωτικές ενέσεις πρόκειται να δούμε το επόμενο διάστημα στο «Deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, το τηλεπαιχνίδι θα επιστρέψει στον αέρα του Alpha εντελώς ανανεωμένο μετά τις γιορτές.

Έτσι, στα καινούργια επεισόδια καταργείται το κουτί των 40.000 ευρώ, ενώ ο παίκτης θα έχει ένα επιπλέον κουτί με 60.000 ευρώ στην διάθεση του - δηλαδή δύο ευκαιρίες για το μεγάλο έπαθλο. Οι αλλαγές όμως δεν σταματούν εδώ, αφού ο παίκτης θα μπορεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού… και ανάλογα με το τι ποσά έχουν φύγει… να κάνει αντιπρόταση στον «τραπεζίτη» απαιτώντας μεγαλύτερο ποσό για να σταματήσει. Τέλος, μια ακόμα αλλαγή που εξετάζουν οι ιθύνοντες αφορά ένα νέο είδος κουτιού. Συγκεκριμένα, σε ορισμένα επεισόδια θα υπάρχει κάποιο κουτί που αν το ανοίξει ο παίκτης τότε θα πρέπει να ανταλλάξει αναγκαστικά το κουτί του με κάποιο άλλο. Στην περίπτωση αυτή βέβαια, ο δικηγόρος θα ενημερώνει από την αρχή για να ξέρει ο παίκτης τι έχει να αντιμετωπίσει. 

Αυτές λοιπόν είναι ορισμένες από τις αλλαγές του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού, που θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τις αρχές της καινούργιας χρονιάς.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !