Σίσσυ Χρηστίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Κάτι θα πηγαίνει πολύ λάθος αν αθωωθεί»

0

Μεσω skype μίλησε στο "Χαμογέλα και πάλι" ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Μεταξύ άλλων,ανέφερε πως ο γνωστος ηθοποιός θα ισχυριστεί πως είναι αθώος.

"Η θέση του είναι αμετάβλητη : είναι αθώος και θα προσπαθήσει να αποδείξει την αθωότητα του με κάθε μέσο", είπε αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τη γραμμή υπεράσπισης του κατηγορουμένου. Μάλιστα θέλησε να τονίσει ότι "όταν εμφανίζονται συνάδελφοι και λένε καλή κουβέντα για τον Φιλιππίδη διαπομπεύονται. Αυτό δεν είναι δείγμα δημοκρατίας",είπε ο δικηγόρος.

Τότε η  Σίσσυ Χρηστίδου, ανέφερε: "Όπως επιλέγουν οι άνθρωποι να βγουν να τον υπερασπιστούν, με τον ίδιο τρόπο, έχουν και οι άνθρωποι που ακούνε αυτές τις απόψεις να αντιδράσουν. Δε μπορούμε να λέμε ότι ο καθένας θα λέει τη γνώμη του αλλά αυτός που ακούει αυτόν που υποστηρίζει κάποιον που κατηγορείται για κάτι τόσο σοβαρό να μη μπορεί να εκφραστεί".



"Μπορεί οι γυναίκες στη δικογραφία να είναι τρεις, αλλά οι αφηγήσεις είναι εκατοντάδες. Θα εμφανιστεί αυτό μπροστά σας. Όλο το πλαίσιο της γενετήσιας κακοποίησης και της προσβολής θα είναι στον φάκελο και θα αποτελούν μέρος της υπόθεσης. Φανταστείτε να αθωωθεί, μετά από τόσες καταγγελίες! Κάτι θα πήγαινε πολύ λάθος".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !