ΣΚΑΪ: Στο τραπέζι το συμβόλαιο Ατζούν με τον ΣΚΑΪ με αφορμή τα χαμηλά νούμερα

0

 


Συναγερμός έχει σημάνει από καιρό στον ΣΚΑΪ για τα χαμηλά ποσοστά της πράιμ τάιμ ζώνης που ωστόσο συμπαρασύσουν και το υπόλοιπο πρόγραμμα του καναλιού που από τις περσινές πρωτιές φέτος δείχνει να δυσκολεύεται πολύ.

Η κατάσταση γίνεται χειρότερη από τη στιγμή που η πιο εμπορική ζώνη της τηλεόρασης έχει παραχωρηθεί με γραπτό συμβόλαιο στον Ατζούν Ιλίτζαλι και την εταιρεία παραγωγής του που διαχειρίζεται το Top Chef αυτή την περίοδο. Και αν αρχικά έγιναν κάποιες σκέψεις μήπως βρεθεί τρόπος να σπάσει το συμβόλαιο αυτό, τελικά η Εύη Κουτσαυτάκη εδωσε τη λύση: “Μαζί στα καλά μαζί και στα δύσκολα”.

Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει σκοπό να προχωρήσει σε λύση της συνεργασίας με την Ατζούν Μίντια, κάτι που δεν θα συνέφερε καθόλου το κανάλι καθώς τόσο το The Voice που είναι και το μόνο πρόγραμμα που πάει σφαίρα όσο και το Survivor που τους ξελάσπωσε πέρσι και έρχεται στο β΄μισό και ανήκουν στην τουρκική εταιρεία παραγωγής. Αρα δεν θα προχωρήσουν με τα μέχρι στιγμής δεδομένα σε κόψιμο του μαγειρικού ριάλιτι στο οποίο κατά πολύ οφείλεται και η κατρακύλα ενός ολόκληρου σταθμού, μόνο σε επίσπευση του τελικού με κάποια επεισόδια λιγότερα.

Παράλληλα, γίνονται και βελτιωτικές κινήσεις όπως άλλωστε γίνονται όλο αυτό το διάστημα αρχής γενομένης από τις αλλαγές που έγιναν στην ώρα προβολής της Μαλέσκου, αλλά και το ΣΚ με “Dot.” και “Ολα γκουντ”, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε το The Voice να παίζει τρεις φορές την εβδομάδα κάτι που έχει ξανασυμβεί και στο παρελθόν, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν σώζει δυστυχώς την παρτίδα γιατί το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο και βαθύτερο αυτή τη στιγμή και έχει να κάνει και με τον σκληρό ανταγωνισμό που κυριαρχεί φέτος στην ελληνική τηλεόραση και μεταβάλλεται από εβδομάδα σε εβδομάδα. Αλλωστε, η μεταγραφή των Αρβύλα στον ΑΝΤ1 αναμένεται να αλλάξει εκ νέου τα δεδομένα στην συγκεκριμένη ζώνη… με ό,τι κι αν συναπάγεται αυτό

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !