Ανδρέας Ανδρεόπουλος: «Για τον Δημήτρη Λιγνάδη το πίστευα ότι θα μπει στη φυλακή»

0

Στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη.

«Όταν έκανα τον Τίμο Δράκο στη Λάμψη υπήρξε μια διαφωνία καλλιτεχνικού επιπέδου με τον Νίκο Φώσκολο. Αρκετά χρόνια αργότερα με ζήτησαν ξανά ο Νίκος Φώσκολος με τον γιο του, πήγα και δουλέψαμε μια χαρά. Είχα δεχτεί πολλές ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, υπήρξαν πολλές στιγμές που θαυμάστριες ξέφυγαν από τα όρια, έχω δεχτεί και επιθέσεις», είπε αρχικά ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος.

«Είχαν έρθει φίλες μου ηθοποιοί να μου πουν ότι τους την έπεσε κάποιος του χώρου, έχω ακούσει πολλά τέτοια. Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες. Πολλά από αυτά τα γνώριζα, αλλά δεν φανταζόμουν ότι αυτοί οι άνθρωποι θα έφταναν ως εκεί. Για το Δημήτρη Λιγνάδη το πίστευα ότι θα μπει στη φυλακή, αλλά για τον Φιλιππίδη όχι. Γενικά δεν ήταν πολύ καλά τα πράγματα για τον Λιγνάδη».

«Υπήρξε μια περίοδος που κλείστηκα σε εμένα, μίλησε εκεί που έπρεπε και πήρα την αγωγή μου, πλέον συνεχίζω την ενδοσκόπηση μόνος μου. Ο Κώστας Κόκλας ήταν ευεργέτης μου, έχει μεγάλη καρδιά και στάθηκε δίπλα μου στα δύσκολα», πρόσθεσε επίσης ο Ανδρέας Ανδρεόπουλο

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !