Βάνα Μπάρμπα: «Έχω χιλιοσυκοφαντηθεί, έχω χιλιοπατηθεί αλλά μπορώ να συγχωρώ

0



Πρεμιέρα έκανε και  ο Θέμης Γεωργαντάς με το After Dark, στο OPEN και πρώτη καλεσμένη τη Βάνα Μπάρμπα.Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση ,το κίνημα #metoo.

Τέλος, αναφέρθηκε στη θυελλώδη ερωτική της ζωή και εκμυστηρεύτηκε στον Θέμη Γεωργαντά γιατί έφευγε από τις σχέσεις της αλλά και πώς είναι η προσωπική της ζωή σήμερα.

«Είναι πολλά τα χρόνια που έχω αποφασίσει να μην είμαι στην τηλεόραση. Έτυχε να περάσω δύσκολα πράγματα και χρειαζόταν να ψαχτώ μέσα μου. Δεν ήθελα να κάνω τίποτα γιατί είχα μεγάλο βάρος στην ψυχή μου. Είχα πολλές απώλειες στη ζωή μου. Ο πόνος σου αλλάζει τα πάντα. Κατάλαβα ότι ο πόνος αξίζει να είναι στη ζωή μας. Είχα ο πένθος γιατί έχασα την αδερφή μου. Ο πόνος ήταν ασήκωτος ήθελε χρόνο. Μετά έφευγαν φίλοι, ο ένας πίσω από τον άλλον. Έχω ένα σπίτι γεμάτο φωτογραφίες από άτομα που αγάπησαν, αλλά δεν είναι πια εδώ».

Για τις καταγγελιες στον καλλιτεχνικό χώρο καθως και τις δηκωσεις που έχει κάνει κατά καιρούς πάνω στο θέμα,είπε: «Θα ήθελα να αναπαράγω τις δηλώσεις του Γιάννη Μπέζουν που είπε “όταν ένας άνθρωπος που είναι στα κάτω του να σιωπούμε”. Με κέρδιε γιατί είχε δίκιο. Όταν ένας άνθρωπος περνά τον Γολγοθά του οπιοι είμαστε εμείς να τον κρίνουμε. Καλό είναι να μη σχολιάζουμε»

«Δεν είχα μάθει ποτέ τίποτα. Πάντα υπήρχαν άντες στον χώρο που μας έβλεπαν ερωτικά. Στα 18 μου δούλευα στα μπαρ στο Κολωνάκι για να ζήσω, γνώρισα έναν άνθρωπο που μου πρόσφερε δουλειά και με κοίταγε στο μπούστο. Του είπα να με κοιτάει στα μάτια την επόμενη φορά. Δεν μπορώ να ακούω ότι εγώ είχα μαγκιά, παιδάκι ήμουν. Δεν αφήναμε τον άλλον να μας κάνει έτσι. Μη φοβηθείς τίποτα και κανέναν».


Για την κριτική που δέχτηκε: «Μου ειναι αδιάφορες πλέον. Είμαι ελεύθερη. Με ενδιαφέρει η κριτική των ανθρώπων που αγαπώ και θαυμάζω. Έχω χιλιοσυκοφαντηθεί, έχω χιλιοπατηθεί αλλά μπορώ να συγχωρώ. Δεν έχω φίλους πολλούς πια. Κάποιοι με παράτησαν και καλά μου έκαναν για να μάθω. Θέλω να μείνω με αυτούς που έχω, δεν ανοίγομαι πια, έχω κουραστεί. Όλα αυτά τα χρόνια πολύ δηλητήριο και προσπαθώ να το κατευνάσω αυτό».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !