Αυτή θα είναι η πρώτη καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά

0

Για πρεμιέρα ετοιμάζεται αυτή την Παρασκευή ο Θέμης Γεωργαντάς στη νέα του τηλεοπτική στέγη το OPEN μετά την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ. Το After Dark θα συνεχίζει να κρατάει παρέα στους τηλεθεατές αλλά αυτή τη φορά θα βγαίνει στον αέρα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 23.00 αρχής γενομένης από την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου.

Ποιο είναι το πρόσωπο όμως που θα του κάνει φέτος ποδαρικό; Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Τινας Μεσσαροπούλου,αν και έχουν γίνει αρκετά γυρίσματα, το πρόσωπο με το οποίο ο Θέμης Γεωργαντάς επέλεξε να κάνει πρεμιέρα και να εγκαινιάσει το εξομολογητήριο είναι η Βάνα Μπάρμπα, η οποία έχει απασχολήσει πολύ τα Μέσα τελευταία με τις δηλώσεις της για το metoo και όχι μόνο.

Επίσης, μέσα στο προσεχές διάστημα θα δούμε στην εκπομπή τον Στράτο Τζώρτζογλου με τη σύζυγό του, την Μελίνα Μακρή που είναι έγκυος επίσης με τον σύζυγό της ο οποίος δεν έχει ξανά εμφανιστεί στην τηλεόραση ενώ και η Super Kική έχει δώσει μια συνέντευξη που θα συζητηθεί. Μάλιστα, φέτος μετά από δυο σεζόν στην τηλεόραση με την συγκεκριμένη εκπομπή, ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός επέλεξε συνειδητά να ξεκινήσει τη σεζόν όχι με τραγουδιστές ή πρόσωπα από τον χωρο της μουσικής αλλά με ανθρώπους γενικότερα της σόουμπιζ που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !