«Ηλίος»: Πασίγνωστος ηθοποιός μπαίνει στην σειρά

0

Ο «Ήλιος» ξεκίνησε φέτος με σημαντικές προσθήκες. Στον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 βλέπουμε ήδη τον Δημήτρη Μοθωναίο, που υποδύεται τον Στέφανο, ένα νέο και γοητευτικό ιδιωτικό ερευνητή, τον οποίο προσλαμβάνει η Αλεξάνδρα για να διαλευκάνει την υπόθεση του Φίλιππου.

Λίγο πριν από το τέλος του πρώτου κύκλου στο καστ της καθημερινής σειράς προστέθηκε ο Πέτρος Λαγούτης, ενώ αποχώρησαν ο Μάριος Αθανασίου που τον βλέπουμε στο «Άσε μας ρε μαμά» και ο Αντίνοος Αλμπάνης ο οποίος έχει ένα βασικό ρόλο στο νέο σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Ο δάσκαλος».

Στον «Ήλιο» συνεχίζουν κανονικά ο Γιώργος Καραμίχος, η Ευγενία Δημητροπούλου, η Ντόρα Μακρυγιάννη και η Νόνη Ιωαννίδου ενώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ενταχθούν και άλλοι ρόλοι κλειδιά.

Έναν από αυτούς καλείται να ερμηνεύσει ο Σταύρος Ζαλμάς. Ο αγαπημένος ηθοποιός που οι εμφανίσεις του στην τηλεόραση είναι μετρημένες και πολύ προσεκτικά επιλεγμένες έχει δώσει τα χέρια με την παραγωγή προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στα επόμενα επεισόδια του καθημερινού σίριαλ του ΑΝΤ1.

Θυμίζουμε ότι στον ΑΝΤ1 ο Σταύρος Ζαλμάς έχει χαρίσει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, αφού ερμήνευσε τον ρόλο του πατέρα Ιωάννη στο «Άγγιγμα ψυχής» του Μανούσου Μανουσάκη.




Znews

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !