Οι Θοδωρής Μαραντίνης, Γιώτα Νέγκα, Λευτέρης Ελευθερίου και τα «Καντινέλια» στην εκπομπή «Δυνατά»

0

Το βράδυ της Παρασκευής 8 Οκτωβρίου, στις 23:00, η συχνότητα της ΕΡΤ1 γεμίζει με κέφι, χορό, όμορφες συζητήσεις, αφηγήσεις και αγαπημένα τραγούδια, στη νέα πρωτότυπη, ανατρεπτική μουσική εκπομπή «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια, και πολλούς και εκλεκτούς καλεσμένους.

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η μπάντα του, σε  ακόμα μια αναπάντεχη μουσική παράσταση, υποδέχονται πρωταγωνιστές, φιλοξενούμενους και φίλους, τους Θοδωρή Μαραντίνη, Γιώτα Νέγκα, Λευτέρη Ελευθερίου και τα «Καντινέλια»!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, με την αστείρευτη θετική του ενέργεια, αποκαλύπτει τη «σχέση» του με τον Μάικλ Τζάκσον, δίνει συμβουλές στον Κωστή Μαραβέγια με τον πιο «παρεμβατικό» τρόπο και μοιράζεται μαζί του σκέψεις, τραγούδια και χορευτικές φιγούρες, ερμηνεύοντας ντουέτα που θα συζητηθούν.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου αποδεικνύει, για ακόμα μια φορά, το ταλέντο, το χιούμορ και τις υποκριτικές του ικανότητες. Αναπολεί τη μπάντα των εφηβικών του χρόνων στη Νάξο, σαρκάζει την τελειομανία του και ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο επιλεγμένα τραγούδια, χωρίς να διστάσει να διαφωνήσει με τον Κωστή σε θέματα απόδοσης ορισμένων τραγουδιών.

Η Γιώτα Νέγκα χαρίζει ευγενικά και απλόχερα υπέροχες ερμηνείες αγαπημένων τραγουδιών, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα. Με τον Κωστή, θυμούνται τις εποχές που πρωτογνωρίστηκαν στην Ορχήστρα του Δρόμου, τα πρώτα βήματα του Κωστή, παραστάσεις και συνεργασίες που σημάδεψαν τη ζωή τους. Ξαναθυμούνται και ερμηνεύουν τραγούδια που αγάπησαν ομορφαίνοντας μελωδικά το βράδυ της Παρασκευής.



Ανατρεπτικά, σύγχρονα και αρχέγονα ταυτόχρονα, με μουσική που ξυπνά όλες τις αισθήσεις,  τα «Καντινέλια», το συγκρότημα των Θανάση Ζήκα και Εύης Σεϊτανίδου,  χαρίζουν τις δικές τους πρωτότυπες εκτελέσεις τραγουδιών απ’ όλη την Ελλάδα, παρουσιάζοντας μια άλλη αντίληψη των παραδοσιακών τραγουδιών, με κιθάρες, λούπες και τσαμπούνα, εκπλήσσοντας αναπάντεχα τον Κωστή και τους μουσικούς της μπάντας.

Μη χάσετε το δεύτερο επεισόδιο της νέας μουσικής, ψυχαγωγικής εκπομπής της ΕΡΤ «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια, την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, στις 23:00.

Η εκπομπή μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 23:30.







Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !