Μαρία Κανελλοπούλου για «Ήλιο»: «Στοίχημα της Μαργαρίτας η τιμωρία των δολοφόνων του άντρα της»

0

Η Μαρία Κανελλοπούλου μπήκε στη επιτυχημένη  σειρά «Ήλιος»  στην οποία  έχει αναστατώσει για τα καλά τη ζωή της Αλίκης και της Αλεξάνδρας.

- Πρώτη φορά σε καθημερινό σίριαλ, πώς είπατε το «ναι»;

«Πράγματι, είναι η πρώτη φορά. Δεν είχε τύχει. Η πρόταση ήρθε από το γραφείο παραγωγής του "Καφέ της Χαράς", με το οποίο είχα μια θαυμάσια συνεργασία και για να πω την αλήθεια δεν το πολυσκέφτηκα. Χάρηκα για την ευκαιρία να κάνω κάτι που δεν είχα ξανακάνει. Συνέβαλε, βέβαια, το γεγονός πως ήταν απλώς ένα 9υβδϊ περίπου 20 επεισοδίων»

-Τι χρειάζεται για να αντεπεξέλθει ένας ηθοποιός σε καθημερινό;

«Είναι πολύ δύσκολη δουλειά. Πολλές ώρες, πολλή μελέτη, κυρίως για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Χρειάζεται τεράστια διαθεσιμότητα -θαυμάζω τους συναδέλφους που κάνουν παράλληλα και θέατρο- και, φυσικά, μεγάλες αντοχές. Δεν είναι τυχαίο πως στα καθημερινά ο κύριος όγκος των ηθοποιών που συμμετέχουν, είναι πολύ νέοι συνάδελφοι! Πολύ όμορφοι επίσης (να τα λέμε κι αυτά!). Και συχνά εξαιρετικά ταλαντούχοι».

-Πώς θα επηρεάσει η Μαργαρίτα τις εξελίξεις;

«Η Μαργαρίτα είναι μια γυναίκα που τα τελευταία είκοσι χρόνια αναζητά τον άντρα της, που εξαφανίστηκε μια Πρωτοχρονιά. Ελπίζοντας πάντα πως εκείνος ζει, ξοδεύει χρόνο και χρήμα, θυσιάζει την υγεία της. και τελικά μαθαίνει πως βρέθηκε δολοφονημένος. Η αναζήτηση και η τιμωρία του ή των δολοφόνων είναι το καινούργιο της "στοίχημα". Νομίζω πως δεν πρέπει να αποκαλύψω τίποτα άλλο! Να αφήσουμε τους θεατές να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις στους δέκτες τους».

-Παρακολουθούσατε τον «Ήλιο» πριν;

«Γενικά, οι ώρες που βλέπω τηλεόραση είναι αργά το βράδυ και πολύ νωρίς το πρωί. Πρόβες, μαθήματα, οικογενειακές και άλλες υποχρεώσεις, δεν μου αφήνουν χώρο και χρόνο να παρακολουθήσω διάφορα πράγματα που θα ήθελα. Φυσικά είχα δει μερικές φορές - κυρίως όταν ξεκίνησε, γιατί πάντα θέλω να έχω μια ιδέα του τι παίζεται. Ένα καλό σενάριο, μια ενδιαφέρουσα σκηνοθεσία, αγαπημένοι συνάδελφοι που εκτιμώ και θαυμάζω είναι κάποια απ' τα στοιχεία που με κάνουν να θέλω να δω κάτι».

-Η τηλεόραση έχει επιστρέψει στις παλιές καλές εποχές της;

«Χαίρομαι ιδιαιτέρως που επιστρέφει πανηγυρικά η ελληνική μυθοπλασία στην τηλεόραση, δίνοντας ευκαιρία σε έναν κλάδο που η Covid έπληξε τραγικά. Όχι μόνον τους ηθοποιούς αλλά και μια σειρά ειδικοτήτων που σχετίζονται με το θέαμα. Επαγγέλματα που δοκιμάστηκαν κι εξακολουθούν να δοκιμάζονται, με αβέβαιο μέλλον. Τα reality shows με αφήνουν παγερά αδιάφορη, μερικά θα έπρεπε να εξαφανιστούν από τα προγράμματα των καναλιών! Λυπάμαι που το λέω, αλλά πραγματικά είναι προσβλητικά, κυρίως για τις γυναίκες», είπε στον Τηλεθεατή

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !