Ενοχλημένος ο ΣΚΑΪ...

0

Ενοχλημένοι φαίνεται πως είναι οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ, μετά τις δηλώσεις του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου φιλοξενήθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Μεταξύ άλλων, απάντησαν στον Γιώργο Λιάγκα για την δικαστική διαμάχη του καναλιού του Φαλήρου με τον Γιώργο Τσαλίκη.

Ο Γρηγόρης Γκουνταρας σε έντονο ύφος είπε στον Γιώργο Λιάγκα. «Γιατί δεν τον φωνάζεις να σου πει τα ψυχολογικά του; Κάποια στιγμή μπορεί να πω αυτά που πρέπει να πω. Μέχρι στιγμής δεν έχω δώσει καμία απάντηση και βλέπω το δικό μου όνομα να χρησιμοποιείται χωρίς λόγο».

Η Ναταλί Κάκκαβα στην ίδια εκπομπή είπε: «Επιτρέψτε μας να μη δίνουμε χώρο και χρόνο σε μικρότητες και εμμονικές συμπεριφορές. Ξέρετε τι κάνετε τώρα; Έχετε καλέσει δύο ανθρώπους που έχετε όλο τον χρόνο να μάθετε πράγματα για εκείνους και αναλωνόμαστε συνεχώς για έναν άνθρωπο που εμείς ούτε τον ξέρουμε ούτε θέλουμε να τον μάθουμε παραπάνω».

Οι δηλώσεις αυτές δεν έμειναν ασχολίαστες από τον Γιώργο Τσαλίκη και ό,τι ακολούθησε είχε μορφή χιονοστιβάδας, με δεδομένη τη φήμη που κυκλοφορεί ότι ο ΣΚΑΪ προσπαθεί να προσεγγίσει τον τραγουδιστή και να τον εντάξει στο πρόγραμμά του.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, το πρωί της Πέμπτης, υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΚΑΪ με τηλεφώνημά του, κατέστησε σαφές στους παρουσιαστές ότι δεν πρέπει να κάνουν άλλες δηλώσεις, ούτε και να συνεχίσουν το θέμα που αφορά αποκλειστικά το κανάλι και τον τραγουδιστή.

Μάλιστα -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες- τους τόνισε τη δυσαρέσκεια του καναλιού για τον τρόπο που μίλησαν στο «Πρωινό», καθώς αναζωπύρωσαν μια κόντρα που όλοι θα ήθελαν να ξεχαστεί, ειδικά σε μια περίοδο που ο ΣΚΑΪ – μετά τις συνεχιζόμενες χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης- θέλει να κάνει ένα γενικό restart.

Μέσα σε όλα αξίζει να σημειωθεί ότι ο ντόρος που προκάλεσαν οι δηλώσεις Γκουντάρα -Κάκκαβα τελικά δεν βοήθησε τους παρουσιαστές και στα δύο project που έχουν αναλάβει, αφού κινήθηκαν σε χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης και στο live του Big Brother και στο «Όλα Γκουντ».





Znews

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !