Λατινοπούλου: «Θα άλλαζα μόνο το ύφος μου, έχω ακόμη την ίδια άποψη»

0



Θύελλα αντιδράσεων είχε προκαλέσει το βίντεο της Αφροδίτης Λατινοπούλου που σχολίαζε την εξωτερική εμφάνιση των γυναικών. Η νεαρή πολιτικός,μίλησε για πρώτη φορά μετά τον «σάλο»,στην κάμερα του Μega Καλημέρα για ολα όσο είπε.

"Δεν κρύβομαι. Λέω ευθαρσώς τη γνώμη μου χωρίς φόβο. Είναι κάτι που με χαρακτηρίζει. Δεν έχω κάνει πίσω τις απόψεις μου, τα πιστεύω μου και τις αξίες που έχω από την οικογένειά μου. Είναι κάτι το οποίο δε θα σταματήσω να το κάνω”."Δε θεωρώ ότι έχω ξεπεράσει ποτέ κόκκινη γραμμή. Πιστεύω απλά ότι τοποθετούμαι. Πιστεύω ότι είμαι μέσα στα πλαίσια”.

"Ανάγκη μου να μοιραστώ αυτό το βίντεο ήταν κάτι που παρατήρησα για την ανάγκη πολλών γυναικών να αναδεικνύουν σημεία του σώματός τους είτε να μένουν σε αυτό την ώρα που πιστεύω βαθιά ότι που γυναίκες έχουν δώσει αγώνες για να πετύχουν πολύ μεγαλύτερα πράγματα. Δεν αφορά ούτε εμένα ούτε κανέναν αν μια γυναίκα θα ξυρίζεται στην προσωπική ή δημόσια ζωή. Αυτό είναι κάτι που έχει δικαίωμα να το κάνει. Κι εγώ έχω κάποια σημεία του σώματός μου που μπορεί να μην μου αρέσουν. Είναι δικαίωμά τους. Δεν έθιξα ποτέ αυτές τις γυναίκες. Αυτό που είπα είναι ότι μειώνει τις γυναίκες το να εστιάζουν σε συγκεκριμένα σημεία όπως την κυτταρίτιδα.Απορώ ακόμα και σήμερα που μιλάμε γιατί πήρε τέτοια έκταση αυτό το βίντεο” δήλωσε.


Θα άλλαζε κάτι από αυτά που είπε; "Ίσως όπως έχω ξαναπεί να άλλαζα τον τρόπο, το ύφος με το οποίο εκφράστηκα. Το περιεχόμενο όμως δεν θα μπορούσε να αλλάξει γιατί δεν θα ήταν η Αφροδίτη. Οφείλεις να μένεις ο ίδιος άνθρωπος και να μην καβαλάς το καλάμι” ισχυρίστηκε η νεαρή πολιτικός.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !