ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ - Μελίνα Τσαμπάνη - Πέτρος Καλκόβαλης : Καμία αλλαγή στην πλοκή και στην ιστορία....

3


Δε συνηθίζουμε να διαψεύδουμε οτιδήποτε γράφεται για τη σειρά, εκτός αν υπάρχει λόγος. Και τώρα υπάρχει. Γιατί το παρακάτω απόσπασμα από πρόσφατο δημοσίευμα, μας καταλογίζει κάτι στο οποίο είμαστε τελείως αντίθετοι ως δημιουργοί. 




Όχι, δεν αλλάζει τίποτα στην πλοκή και στην ιστορία όπως την έχουμε σχεδιάσει για την τρίτη σεζόν. Τα σενάρια είναι γραμμένα για τους επόμενους τρεις μήνες, γυρίζονται κανονικά και ουδέποτε θα ακυρώναμε τον σχεδιασμό που κάνουμε μήνες τώρα με όρους τηλεθέασης. 

Σεβόμαστε τους τηλεθεατές που μας παρακολουθούν και την ιστορία που υπηρετούμε χωρίς συμβιβασμούς τα τελευταία δύο χρόνια καταλήγουν οι σεναριογράφοι της επιτυχημένης σειρά...

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μπράβο τους! Μαγκιά αυτό που έκαναν φέτος. Είναι κάτι πολύ πέρα απο τηλεθεάσεις κι ανταγωνισμούς.

    Αφού υπήρξαν για δύο χρόνια οι ''βασιλιάδες'' της prime time φέρνοντας ένα διαφορετικό αέρα στα καθημερινά σήριαλ, στη 3η σεζόν αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν τη δημοτικότητα της σειράς και να αναβιώσουν καθημερινά στην prime time πανελλαδικού καναλιού μια τόσο δύσκολη (και ντροπιαστική) εποχή για τη σύγχρονη ελληνική ιστορία που κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει και ακόμα περισσότερο κανείς δεν πρέπει να προσπαθεί να την εξωραίσει.

    Κι αν κάποιοι τηλεθεατές δεν αντέχουν να βλέπουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη κι ενοχληθούν, δεν πειράζει. Οι ''Μέλισσες'' συνεχίζουν να παίρνουν ρίσκα και να γράφουν ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ που λες ότι εμάς διαψεύδουν κάνεις μεγάλο λάθος. Το κείμενο πέρα ότι δεν ήταν δικό μας καθώς υπήρχε και πηγή και το όνομα του αρθρογράφου, εμείς ρωτήσαμε αν ισχύει και βγήκε στο σχετικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !