Ειρήνη Νικολοπούλου: «Το κεφάλαιο τηλεόραση έχει κλείσει για μένα»

0

 





Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ειρήνη Νικολοπούλου σε συνέντευξή της ανέφερε πως η μικρή οθόνη έχει τελειώσει οριστικά για εκείνη, ενώ σχολίασε αν ένιωσε να αδικείτε σ’ αυτόν τον χώρο.

-Οι ώρες πτήσης που έχετε διαγράψει στην τηλεόραση, είναι παρά πολλές. Έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εσάς;

Έχω πάνω από 8.000 στον αέρα σε ζωντανό πρόγραμμά. Το κεφάλαιο τηλεόραση έχει κλείσει για μένα. Έχω γίνει ένας άλλος άνθρωπος και δεν εξαρτώ την όποια επαγγελματική μου ικανοποίηση από την τηλεόραση. Επίσης είμαι πολύ χορτασμένη απ’ αυτήν. Επειδή ήμουν πιο πολύ εργάτης, παρά λαμπερή τηλεπερσόνα, ήμουν είκοσι επτά χρόνια, χωρίς ούτε μια μέρα εκτός, πράγμα που λίγοι το έχουν αντιληφθεί.

-Ακόμα κι αν σας γινόταν μια πραγματικά αξιόλογη πρόταση;

Έχω επιλέξει άλλους δρόμους, στους οποίους δεν χωράει η τηλεόραση, καθώς όταν είσαι σ’ αυτήν, πρέπει η ψυχή και το μυαλό σου να είναι δοσμένα εκεί 24 ώρες το 24ωρο. Αυτό δεν το ξανά κάνω για κανένα τίμημα. Αν επέστρεφα, θα το έκανα καθαρά για να ικανοποιήσω τη ματαιοδοξία μου και δεν την έχω αυτή την ανάγκη.

-Έχετε νιώσει να αδικείστε ή να μην αναγνωρίζουν την αξία σας σ’ αυτόν τον χώρο;

Δεν είναι προσωπικό το θέμα, αλλά δομικό της χώρας. Εννοείται ότι έχω αδικηθεί, ωστόσο παράλληλα μου δόθηκαν και πάρα πολλές ευκαιρίες. Δεν υπάρχει γκρίνια από μέρους μου. Σ’ αυτή τη χώρα, πολύ δύσκολα αναγνωρίζεται η αξία κάποιου, είναι δύσκολο να προχωράς. Θέλουμε τα πράγματα να τα κάνουμε με πολλές μαύρες τρύπες κι εγώ δεν ήθελα να πέφτω σ’ αυτές.

-Είχατε περάσει και μια δικαστική περιπέτεια, η οποία μάλιστα σας στοίχισε πάρα πολύ. Τι σας έχει μείνει από όλο αυτό;

Πολύ μεγάλη περιπέτεια, η οποία με οδήγησε στο να παραιτηθώ από την τηλεόραση, αλλά δεν θέλω να μιλήσω ξανά γι’ αυτό το θέμα, γιατί με πληγώνει.

-Τα ριάλιτι έχουν πιάσει μεγάλη μερίδια των τηλεοπτικών προγραμμάτων, ενώ δεν βλέπουμε καμία βραδινή πολιτική/ δημοσιογραφική εκπομπή. Πώς το αξιολογείτε εσείς όλο αυτό;

Αρχικά θέλω να σου πω ότι θεωρώ πως υπάρχουν πολλές νέες αξιόλογες δημοσιογράφοι, όπως η Σία Κοσιώνη, η Νίκη Λυμπεράκη και η Ράνια Τζίμα. Επίσης παρακολουθώ με ενδιαφέρον την επιστροφή της Πόπης Τσαπανίδου, μια πολύ δυνατή γυναίκα και δημοσιογράφος όπως και άντρες πολύ καλοί. Η τηλεόραση από τη άλλη έχει πράγματι πάρα πολλά ριάλιτι, μερικά από τα οποία θεωρώ ότι είναι μεγάλη σαβούρα και κατεβάζουν πολύ το επίπεδο. Ωστόσο, υπάρχει κόσμος που τα παρακολουθεί και τους αρέσουν. Εμένα αυτά τα τηλεοπτικά προϊόντα δεν με ξεκουράζουν, αλλά με εκνευρίζουν. Όσον αφορά τις πολιτικές εκπομπές, δεν υπάρχουν γιατί δεν είναι ακόμα προεκλογική περίοδος, αλλά και γιατί ο κόσμος πια δεν βρίσκει καθόλου σέξι την πολιτική. Τους ξέρει όλους, αφού από το πρωί τους βλέπουμε στις οθόνες μας.


Πηγή: Λοιπόν

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !