Θέμης Γεωργαντάς: «Γι’ αυτό αποχώρησα από τον ΣΚΑΪ»

2

Στην Τίνα Μεσσαροπούλου και την κάμερα του Happy Day μίλησε ο Θέμης Γεωργαντάς. Η παρουσιαστής αναφερθηκε μεταξύ άλλων,στην απόφαση του να φύγει από τον ΣΚΑΙ και να παει στο  OPEN.

«Οι συνεργασίες κάποια στιγμή κάνουν τον κύκλο τους, συμβαίνει αυτό σε όλους και πάμε σε κάτι άλλο. Μόλις τελείωσε η εκπομπή, έκανα συζητήσεις και υπήρχε ενδιαφέρον σχεδόν από όλα τα κανάλια. Κούμπωσε όμως με το OPEN. Δηλαδή ένιωσα πραγματικά και εγώ ωραία».

«Καμία συνεργασία δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Επειδή γράφτηκε και ακούστηκε πολύ έντονα ότι εγώ δυσαρεστήθηκα από την ώρα προβολής της εκπομπής την τρίτη σεζόν, επειδή όντως κάποια στιγμή έβγαινε πάρα πολύ αργά το βράδυ, δεν είναι αυτός ο λόγος που έφυγα από τον ΣΚΑΪ. Η συνεργασία απλά έκανε τον κύκλο της, τρία χρόνια θεωρώ ότι είναι μια χαρά να έχεις συνεργασία με ένα κανάλι οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος και έχω πολύ καλή εικόνα από τον σταθμό του Φαλήρου»

«Ο ΣΚΑΪ ήταν το πρώτο κανάλι το οποίο με εμπιστεύτηκε να κάνω ένα όνειρο μου πραγματικότητα. Κάναμε κουβέντες το καλοκαίρι και η πρόθεση του σταθμού ήταν να παραμείνω».

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σαρωνες κιόλας και κλαίνε τώρα που σε έχασαν αχαχαχαχαχα Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον δίνουν εκπομπές τον συγκεκριμένο τύπο. Δεν έχει τίποτα να δώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι ειναι φοβερο τυπακι και ξερει να κανει ωραιες συνεντευξεις ατομα σαν τον Γεωργαντα πρεπει να ειναι στην tv οσο για τα νουμερα επαιρνε χαμηλο lead in στην τελευταια σεζον στις δυο προηγουμενες πηγαινε αρκετα καλυτερα αλλα δεν ειναι βλακας να σου πει οτι ειχε θεμα με το καναλι γιατι ετσι θα εκλεινε την πορτα και δεν εχουμε και πολλα

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !