Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Το σοκ ήταν μεγάλο»

0

 


Στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσαν δηλώσεις  ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα. Το ζευγάρι μεταξύ άλλων για  τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Είμαστε άλλοι άνθρωποι μετά τον ερχομό των παιδιών. Αλλάζει όλη σου η κοσμοθεωρία», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης, ενώ η Θάλεια Ματίκα συμπλήρωσε ότι «εγκαταλείπεις το εγώ με τα παιδιά. Καταλαβαίνεις ότι πρέπει να κάνεις πίσω και να έχεις υπομονή».

Ο Τάσος Ιορδανίδης είπε: «Τα στόματα που πρέπει να ανοίγουν, είναι αυτά που έχουν βιώσει βία. Να πάρουν θάρρος και άλλοι χώροι. Μετά τις καταγγελίες, εύχομαι άνθρωποι που αισθάνονταν αδύναμοι να έχουν πάρει δύναμη. Γνωρίζουμε και τους δύο ηθοποιούς που είναι στη φυλακή. Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν δάσκαλός μου στο Εθνικό. Αισθανόμαστε άσχημα να αναφερόμαστε στο θέμα του Πέτρου Φιλιππίδη, γιατί πίσω από αυτούς τους ανθρώπους υπάρχουν οικογένειες. Αν ήταν το παιδί μου θύμα, θα αντιδρούσα με βία. Επομένως καλό είναι να ανοίγουν τα στόματα και να μη μένουν οι σκελετοί στη ντουλάπα να κροταλίζουν».

Η Θάλεια Ματίκα είπε: «Με το metoo έχει ανοίξει μια μεγάλη συζήτηση, που μόνο θετικά αποτελέσματα θα επιφέρει. Είναι πολύ νωπά τα γεγονότα με τις καταγγελίες. Επειδή είχα αποστασιοποιηθεί πολλά χρόνια από τον Πέτρο Φιλιππίδη, το σοκ ήταν συνολικό. Όσο πιο βαριά τα αδικήματα, τόσο πιο μεγάλο το σοκ».

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Τάσος Ιορδανίδης είπε ότι «είχαμε μια διαπροσωπική σχέση η οποία για κάποιους λόγους έχει λήξει πριν από εννιά χρόνια. Όταν ακούς, όμως, ότι κατηγορείται για βιασμούς, δεν μπορεί να μη σε αγγίξει. Παθαίνεις ένα σοκ».



«Ο λόγος ήταν καθαρά και μόνο επαγγελματικός, και δε θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο», ενώ σχετικά με δηλώσεις της ότι έχει δεχτεί bullying στο θέατρο από γνωστό σκηνοθέτη ξεκαθάρισε ότι «καταλαβαίνω ότι ο συνειρμός μπορεί να παραπέμπει στο Φιλιππίδη, αλλά όχι, δεν ήταν εκείνος».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !