Η Στέλλα Λίτου δίνει απαντήσεις για την επιστροφή των «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


Η Γενική Διευθύντρια Τηλεόρασης του ΑΝΤ1, Στέλλα Λίτου έδωσε μία συνέντευξη στο newsit.gr και στον Γρηγόρη Μελά, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι «Ράδιο Αρβύλα» αναμένεται να επιστρέψουν στο κανάλι του Αμαρουσίου. 

 Αν σας ζητούσα να… χαρακτηρίσετε τον ΑΝΤ1 της σεζόν 2021-22 τι θα λέγατε για αυτόν… για το περιεχόμενό του… το προφίλ του… τους σκοπούς και τα σχέδιά του; 

Ο ΑΝΤ1 έχει τα χαρακτηριστικά του ηγέτη που τολμά. Ως μέλος ενός παγκόσμιου Ομίλου Media, που συνεχώς εξελίσσεται και επεκτείνεται, δεν θα μπορούσε παρά να έχει πάντα τη ματιά του στραμμένη προς το μέλλον, να αφουγκράζεται τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής και να δημιουργεί τις εξελίξεις στον χώρο του. Πριν από λίγες ημέρες, ανακοινώθηκε μια στρατηγικής σημασίας επένδυση, η εξαγορά όλων των καναλιών της Sony Pictures Television στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη, από τον ‘Όμιλο, ενώ σε τροχιά υλοποίησης είναι όπως είπαμε και η νέα πλατφόρμα συνδρομητικού περιεχομένου του Ομίλου. Όπως βλέπετε, ο ΑΝΤ1 και θέλει και μπορεί να καλύψει τις πολυποίκιλες ανάγκες που προστάζει η εποχή μας. Κι αν περπατάει στον δρόμο του μέλλοντος, μένει πάντα πιστός στις βασικές αρχές που τον έχουν οδηγήσει όλα αυτά τα χρόνια, με σταθερότητα, στην επιτυχία: ποιότητα, ευελιξία, επένδυση σε σταθερές συνεργασίες με ταλαντούχους συνεργάτες. 

 Κλείνοντας θα ήθελα να σας ρωτήσω για κάτι που έχουν γραφτεί πολλά και που άλλωστε, όπως αποδείχτηκε και την προηγούμενη σεζόν αφορά μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού: «Ράδιο Αρβύλα». Τελικά «επιστρέφουν σπίτι τους»; Κλείστηκε η συμφωνία, καθώς γνωρίζω ότι είναι πολύ… κοντά!

Ο ΑΝΤ1 τιμά και σέβεται τις μακροχρόνιες συνεργασίες του με ξεχωριστούς συνεργάτες που συμπορεύτηκαν με το κανάλι και μέσα από αυτό έγραψαν τηλεοπτική ιστορία. Αδιαμφισβήτητα, το «Ράδιο Αρβύλα» αποτέλεσε μια τέτοια συνεργασία και ο ΑΝΤ1 έχει τις πόρτες του πάντα ανοιχτές για τον Αντώνη Κανάκη και την ομάδα του, και αυτό μπορώ να το πω με βεβαιότητα. Πολλά ειπώθηκαν και άλλα τόσα γράφτηκαν, αλλά θα ήθελα να μείνω στο εξής: σε επίπεδο Ομίλου και μιλώντας εκ μέρους όλων των συνεργατών, οι σχέσεις μας με τον Αντώνη Κανάκη είναι άριστες και συζητάμε για πολλά πράγματα σε εξαιρετικό κλίμα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !