«Ντέρτι»: Όλες οι λεπτομέρειες για τη σειρά του ΑΝΤ1

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


«Ντέρτι» θα ονομάζεται -όπως είναι ήδη γνωστό- η νέα σειρά μυθοπλασίας που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για να αντικαταστήσει τις «Άγριες Μέλισσες» από την επόμενη σεζόν. 

Όπως είχε προαναγγείλει ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού παρουσιάζοντας τον πρόγραμμα του σταθμού, το πετυχημένο συγγραφικό δίδυμο Μελίνας Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη θα υπογράφει και αυτό το σενάριο που είναι και πάλι εποχής. Η σειρά θα διαδραματίζεται στη Μεταπολίτευση, μια περίοδο που το λαϊκό τραγούδι έγραψε τις πιο χρυσές του σελίδες αλλά και γνώρισε νέες δόξες το ρεμπέτικο. 

Το σενάριο θα καταπιάνεται με μια ιστορία αγάπης και όλο το παρασκήνιο από τα νυχτερινά κέντρα του ’80. Ο ΑΝΤ1 ποντάρει για άλλη μια φορά σε σειρά εποχής, βλέποντας την τεράστια επιτυχία των «Μελισσών» και ευελπιστώντας και η νέα να έχει την ίδια καλή τύχη τους πίνακες τηλεθέασης. 

Tα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν πριν από το Πάσχα. Τα πρώτα τηλέφωνα στους ηθοποιούς που η παραγωγή θέλει να πρωταγωνιστήσουν θα ξεκινήσουν μετά τα Χριστούγεννα. Ποιος θα αναλάβει να σκηνοθετήσει τη σειρά; Όλα τα σενάρια συγκλίνουν στο ότι ο Λευτέρης Χάριτος θα υπογραφεί τη σκηνοθεσία και της νέας σειράς. Όσο για το καστ, τα ονόματα που ακούγονται είναι μεγάλα και καταξιωμένων καλλιτεχνών, ανάμεσά τους -ενδεχομένως- και γνωστό ζευγάρι. Αυτό που μαθαίνουμε είναι πως ένα από τα πρώτα πρόσωπα που θα περάσουν από το κάστινγκ για πρωταγωνιστικό ρόλο είναι ο ηθοποιός Γιώργος Γάλλος, ο «Μιλτιάδης» των «Μελισσών» που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό για το ύφος, το ήθος αλλά και τις υποκριτικές του ικανότητες.

znews.gr-Γιάννης Πουλόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !