Μιμή Ντενίση: «Στο Φάληρο στήσαμε σκηνικό αξίας 1 εκατομμυρίου»

0

Η Μιμή Ντενίση ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό» όπου και μίλησε για την νέα ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη».

«Είναι μια ταινία πραγματικά διεθνών προδιαγραφών. Δεν έγινε καμία οικονομία στο γύρισμα της ταινίας αυτής. Ξεπεράσαμε κάθε budget που υπήρχε. Το budget ήταν πάνω από 5 εκατομμύρια. Τα γυρίσματα έγιναν σε Χίο, Μυτιλήνη και Φάληρο. Μάλιστα, στο Φάληρο στήσαμε σκηνικό αξίας 1 εκατομμυρίου. Ήταν ένα σπουδαίο θεματικό πάρκο. Το πρότεινα, ήρθαν πάρα πολλοί υπουργοί και το είδαν και ενθουσιάστηκαν. Ο περιφερειάρχης δεν θεώρησε το σκηνικό σημαντικό για να μείνει», είπε η Μιμή Ντενίση.


Και συνέχισε: «Αυτή είναι μια ταινία θα ταξιδέψει στο εξωτερικό, θα πρέπει να πάει στα διεθνή φεστιβάλ. Η ταινία θα είναι γύρω στις 2 ώρες και 20 λεπτά».«Είχαμε συνεργείο πάνω από 100 άτομα. Υπήρχαν μέρες που ήμασταν και 500 άτομα. Για αυτό θα σας πω και μερικά αστεία.

Στο νησί της Λέσβου γυρίσαμε πολλές σκηνές. Όταν φτάσαμε σε ένα πολύ ωραίο μέρος της Λέσβου γυρίζαμε μία σκηνή όπου πλήθος κόσμου μας έσπρωχνε και σκότωναν και τον άντρα μου. Όλο το χωριό ήταν κομπάρσοι. Τους είπε ο σκηνοθέτης θα τρέχετε και θα σπρώχνετε. Τόσο πολύ έσπρωχναν που μας έριξαν κάτω.

Άλλο ευτράπελο έγινε στα μαγαζιά που έστησαν οι σκηνογράφοι μας. Τότε είχε 40 βαθμούς και φοράμε όλοι χοντρά χειμωνιάτικα ρούχα. Με σταματούσαν οι κομπάρσοι την ώρα του γυρίσματος και μου έλεγαν ότι λιποθυμάνε από τη ζέστη.


Και ένα ακόμα, όταν με την Κατερίνα Γερονικολού ήμασταν από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα μέσα σε μια βάρκα για τις ανάγκες του γυρίσματος. Εμείς εκεί αντέχαμε οι άλλοι που ήταν μέσα στην βάρκα άλλος έπαθε θερμοπληξία, άλλος έπαθε ναυτία και σιγά σιγά αραίωνε το προσφυγικό πλήθος», είπε χαριτολογώντας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !