Νίκος Κοκλώνης: Οσα είπε λίγο πριν την πρεμιέρα του J2US

1

Πρεμιέρα κάνει το J2US το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στον Alpha στις 20:00. Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στην Άννα Ζηρδέλη για το τι θα περιμένουμε.

«Αυτό που θα δείτε δεν θα το έχετε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση. Θα τραγουδήσω στην έναρξη κάτι που δεν με έχετε ξαναδεί» είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

«Μακάρι να μπορούσα να βάλω και 50 ζευγάρια γιατί είχαμε πάρα πολλές συμμετοχές οπότε διαλέξαμε 15 ζευγάρια και θα τα δείτε το Σάββατο. Ναι, θα δείτε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τη Μάρα Μεϊμαρίδη, μπορεί και κάποια άλλη από την εκπομπή» είπε όλο νόημα

«Θα με δείτε στο Just σε διάφορους ρόλους εκτός από την επιτροπή. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Να χορέψω; Αφού είμαι αγγούρι! Όταν ξεκίνησε το Just έπαιρνε η παραγωγή. Τώρα τον παίρνουν (σ.σ. τον Νίκο Κοκλώνη) οι ηθοποιοί και οι τραγουδιστές. Το τραγούδι που θα πει είναι πάρα πολύ δύσκολο, δεν το τολμάει κανείς. Όσο για την κυρία Μάρα ήθελε κάτι συγκεκριμένο. Θα είναι με τον Σταν. Εκείνη επιμένει για κάτι πολύ διαφορετικό που θα τρίξουν τα πατώματα».


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !