Πέτρος Φιλιππίδης: Η απόφαση των τηλεοπτικών καναλιών να τον διαγράψουν από την ταινιοθήκη τους...

4

Μετά την προφυλάκισή του και την εμπλοκή του ονόματός του σε υποθέσεις σεξουαλικών αδικημάτων, ο Πέτρος Φιλιππίδης «διαγράφεται» και από την ταινιοθήκη των καναλιών, τα οποία φαίνεται πως πήραν κοινά την απόφαση να μην ξαναπροβάλλουν παραγωγή στην οποία ο ίδιος συμμετέχει.

"Αν ήμουν διευθυντής καναλιού θα έλεγα ότι μέχρι να υπάρξει απόφαση της Δικαιοσύνης δεν παίζω κανένα σίριαλ του Φιλιππίδη", λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Έτσι τηλεοπτικές σειρές στις οποίες είχε παίξει ο Πέτρος Φιλιππίδης παύουν να προβάλλονται σε επανάληψη, ενώ την ίδια μοίρα αναμένεται να έχουν και οι ταινίες και οι θεατρικές παραστάσεις στις οποίες ο ηθοποιός έχει αποτελέσει κομμάτι. Αυτό τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει δικαστικά η υπόθεσή του.

Η απόφαση αυτή έχει προκαλέσει ωστόσο διχογνωμία στο σωματείο των ηθοποιών, καθώς κάποιοι συμφωνούν και κάποιοι υποστηρίζουν πως σε αυτά τα έργα έχουν εργαστεί πολλοί ηθοποιοί, οι οποίοι πληρώνονται από τις επαναλήψεις.


«Για εμάς και για τον κόσμο μπορεί να φαίνεται η απόφαση κάπως δικαιολογημένη, αλλά από την άλλη τη θεωρούμε και απαράδεκτη. Γιατί με αυτόν τον τρόπο είναι σα να τιμωρείται το σύνολο των ηθοποιών που έπαιζε σε αυτά τα σίριαλ ή τις ταινίες. Θεωρώ πως αυτό που κάνουν τα κανάλια αυτή τη στιγμή είναι λίγο άκαιρο. Θα πρέπει να περιμένουν και αυτοί όπως περιμένει η δικαιοσύνη.


«Αυτό είναι προσωπική υπόθεση του θεατή. Αν θέλει να δει έναν ηθοποιό που υπερ-αγαπούσε, αν θέλει να τον δει και σήμερα και να θυμάται αυτές τις σειρές. Για μένα είναι στην κρίση του θεατή. Όπως βλέπει τον αγαπημένο μας Σεργιανόπουλο, που ξέρουμε πως έφυγε από τη ζωή, έτσι μπορεί να βλέπει και τον Φιλιππίδη, αν το επιθυμεί» δήλωσε στο Πρωινό ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εντελως άστοχο αυτό με τον Σεργιανοπουλο.Ο Σεργιανοπουλος ούτε κακοποίησε,ούτε παρενόχλησε ποτέ καμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαι δεν ακυρωνει μονο το συνολο των ηθοποιων η αποφαση αυτη αλλα και ολων οσων εργαζονται για να βγει μια σειρα στον αερα.

    1:16 που το ξερεις αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα μας στερήσουν σειρές επειδή έκανε ότι έκανε πίσω από τα κλειστά φώτα; Οι ηθοποιοί που παίζουν δεν θα αντιδράσουν; η παραγωγή; οι σεναριογράφοι μήπως;
    Χρήματα από την ιστορία αυτή χάνουν και άλλοι ηθοποιοί που συμμετέχουν στις σειρές και δεν παίρνει μόνο ο Πέτρος και ο Κάθε Πέτρος.Να παίρνει μόνο ένας χρήματα δεν νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1:51 Πώς ακριβώς ακυρώνεται η δουλειά του οποιουδήποτε (ηθοποιού ή τεχνικού) με την μη προβολή επαναλήψεων μιας σειράς από το παρελθόν; Καμία σχέση. Κι αν κάποιος θέλει τόσο πολύ να ξαναδεί το 50-50, το Λάκης το Γλυκούλη, ή το Χάι Ροκ, ε ας τα ψάξει στο YouTube.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !