Breaking News

«Σασμός»: Απόψε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα

Δευτέρα 06 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 01 & Επεισόδιο 02 (Πρεμιέρα), στις 20:00

Επεισόδιο 01

Πριν από περίπου 20 χρόνια σε ορεινό χωριό της Κρήτης, ο Βασίλης Σταματάκης σκοτώνει τον Μάρκο Βρουλάκη. Μάρτυρες του φονικού η σύζυγός του Μαρίνα και τα δυο μικρά παιδιά του, η Αργυρώ και ο Πέτρος. Το φονικό ήρθε να προστεθεί στη μακρά αλυσίδα φόνων μιας βεντέτας που έχει ανοίξει εδώ και πολλά χρόνια ανάμεσα στις δυο αντίπαλες οικογένειες.

Σήμερα, στο χωριό που ζουν οι ήρωες της ιστορίας επικρατεί μια ευχάριστη αναστάτωση, καθώς όλοι ετοιμάζονται για το μεγάλο πανηγύρι του Καλοκαιριού. Ο Στεφανής Σταματάκης ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα αποφασίζει να πουλήσει ένα κτήμα για το οποίο παλιά οι δυο οικογένειες είχαν έρθει σε σύγκρουση, στον μοναδικό ενδιαφερόμενο, τον Πέτρο Βρουλάκη. Η απόφαση αυτή θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων κυρίως από την πλευρά της αυστηρής Καλλιόπης Σταματάκη.

Την ίδια ωρα στην Φραγκφούρτη, σε μια απεργία των πιλότων, η πτήση για Ελλάδα ακυρώνεται και έτσι γνωρίζονται και ερωτεύονται αναπάντεχα δυο ταξιδιώτες. Ο Αστέρης, γιος της οικογένειας των Σταματάκηδων, με μια ταξιδιώτισσα από την Αυστραλία, την Άρτζι και περνάνε μαζί μια νύχτα με έρωτα και πάθος. Όμως αυτή η ταξιδιώτισσα δεν είναι άλλη από την κόρη του Μάρκου… Του ανθρώπου που σκότωσε πριν από περίπου 20 χρόνια ο πατέρας του Αστέρη και επιστρέφει για πρώτη φορά στην Κρήτη, μετά από πολλά χρόνια.

Επεισόδιο 02

Ο Αστέρης συνειδητοποιεί ότι έχασε την Αυστραλέζα Άρτζι, βρίσκει όμως ένα σημείωμά της που του δίνει ελπίδες. Η Καλλιόπη ζητά το λόγο από το Στεφανή για τη συμφωνία με το Βρουλάκη, την ώρα που η Αργυρώ επιστρέφει, μετά από 20 χρόνια, στην πατρίδα της.

Ο Αντώνης καλείται να διαχειριστεί μία κρίση στο βουνό, άμα τη αφίξει ενός νέου αστυφύλακα στο τμήμα, του Μύρωνα. Ο Αστέρης φτάνει στην Αθήνα, την ώρα που η Αργυρώ συγκινημένη, σμίγει και πάλι μετά από χρόνια με την οικογένειά της. Ο Γιώργης προσεγγίζει τη Θοδώρα, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του, ενώ μία επικερδέστερη προσφορά για το κτήμα, μεταστρέφει τη γνώμη του Στεφανή. Ο Πέτρος θα μάθει για την αθέτηση της συμφωνίας, και οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες…

12 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

Η νέα γενιά του "της αγάπης μαχαίρια"

Ανώνυμος είπε...

Ακούγεται ότι θα αλλάξουν τα σήματα του σταθμού μετά το τέλος του δελτίου, δηλαδή πριν την πρεμιέρα του Σασμού. Ξέρετε κάτι εσείς; Ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

Που το διάβασες αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Αν όντως ισχύει αυτό που λες γιατί εγώ δεν διάβασα κάτι τότε θα είναι υπέροχο και επιτέλους το κάνουν μετά από τόσα χρόνια. Εύχομαι να είναι αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Στο Twitter ακούστηκε αλλά δεν είναι σίγουρο. Μακάρι όμως να γίνει...

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην αλλάξουν….Αν δεν κλείσουν 20ετια δεν αλλάζουν….ο Αντ1 επίσης…κολλημένοι στο 2003

Ανώνυμος είπε...

Τελικά το account του Alpha στο Twitter διέψευσε ότι θα αλλάξουν απόψε. Πάντως πρέπει να αλλάξουν σύντομα...

Ανώνυμος είπε...

Της αγάπης μαχαίρια. Αν είναι δυνατόν.

Ανώνυμος είπε...

Διέψευσε μόνο για σήμερα αλλά θα αλλάξουν κάποια άλλη μέρα ή γενικώς;
Μπορείς να κάνεις αντιγραφή επικόλληση τι έγραψαν;

Unknown είπε...

,2:49 Όπως τα λες μέχρι και το ίδιο επίθετο αν δεν κάνω λάθος σε μία από τις δύο οικογένειες δεν ήταν Σταματάκης;

Ανώνυμος είπε...

8:38 Κάποιος ρώτησε αν ισχύει ότι θα αλλάξουν σήμερα στην πρεμιέρα και το account είπε ότι δεν ισχύει. Δεν είπαν κάτι για το μέλλον...

Ανώνυμος είπε...

To προβλημα ορισμενων ειναι τα σηματα , τα στουντιο , οι φωτισμοι τα γραφικα κ οχι το πολυ χαμηλο η σχεδον ανυπαρκτο περιεχομενο των εκπομπων.