«Σασμός»: Απόψε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα

12

Δευτέρα 06 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 01 & Επεισόδιο 02 (Πρεμιέρα), στις 20:00

Επεισόδιο 01

Πριν από περίπου 20 χρόνια σε ορεινό χωριό της Κρήτης, ο Βασίλης Σταματάκης σκοτώνει τον Μάρκο Βρουλάκη. Μάρτυρες του φονικού η σύζυγός του Μαρίνα και τα δυο μικρά παιδιά του, η Αργυρώ και ο Πέτρος. Το φονικό ήρθε να προστεθεί στη μακρά αλυσίδα φόνων μιας βεντέτας που έχει ανοίξει εδώ και πολλά χρόνια ανάμεσα στις δυο αντίπαλες οικογένειες.

Σήμερα, στο χωριό που ζουν οι ήρωες της ιστορίας επικρατεί μια ευχάριστη αναστάτωση, καθώς όλοι ετοιμάζονται για το μεγάλο πανηγύρι του Καλοκαιριού. Ο Στεφανής Σταματάκης ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα αποφασίζει να πουλήσει ένα κτήμα για το οποίο παλιά οι δυο οικογένειες είχαν έρθει σε σύγκρουση, στον μοναδικό ενδιαφερόμενο, τον Πέτρο Βρουλάκη. Η απόφαση αυτή θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων κυρίως από την πλευρά της αυστηρής Καλλιόπης Σταματάκη.

Την ίδια ωρα στην Φραγκφούρτη, σε μια απεργία των πιλότων, η πτήση για Ελλάδα ακυρώνεται και έτσι γνωρίζονται και ερωτεύονται αναπάντεχα δυο ταξιδιώτες. Ο Αστέρης, γιος της οικογένειας των Σταματάκηδων, με μια ταξιδιώτισσα από την Αυστραλία, την Άρτζι και περνάνε μαζί μια νύχτα με έρωτα και πάθος. Όμως αυτή η ταξιδιώτισσα δεν είναι άλλη από την κόρη του Μάρκου… Του ανθρώπου που σκότωσε πριν από περίπου 20 χρόνια ο πατέρας του Αστέρη και επιστρέφει για πρώτη φορά στην Κρήτη, μετά από πολλά χρόνια.

Επεισόδιο 02

Ο Αστέρης συνειδητοποιεί ότι έχασε την Αυστραλέζα Άρτζι, βρίσκει όμως ένα σημείωμά της που του δίνει ελπίδες. Η Καλλιόπη ζητά το λόγο από το Στεφανή για τη συμφωνία με το Βρουλάκη, την ώρα που η Αργυρώ επιστρέφει, μετά από 20 χρόνια, στην πατρίδα της.

Ο Αντώνης καλείται να διαχειριστεί μία κρίση στο βουνό, άμα τη αφίξει ενός νέου αστυφύλακα στο τμήμα, του Μύρωνα. Ο Αστέρης φτάνει στην Αθήνα, την ώρα που η Αργυρώ συγκινημένη, σμίγει και πάλι μετά από χρόνια με την οικογένειά της. Ο Γιώργης προσεγγίζει τη Θοδώρα, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του, ενώ μία επικερδέστερη προσφορά για το κτήμα, μεταστρέφει τη γνώμη του Στεφανή. Ο Πέτρος θα μάθει για την αθέτηση της συμφωνίας, και οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες…

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η νέα γενιά του "της αγάπης μαχαίρια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακούγεται ότι θα αλλάξουν τα σήματα του σταθμού μετά το τέλος του δελτίου, δηλαδή πριν την πρεμιέρα του Σασμού. Ξέρετε κάτι εσείς; Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν όντως ισχύει αυτό που λες γιατί εγώ δεν διάβασα κάτι τότε θα είναι υπέροχο και επιτέλους το κάνουν μετά από τόσα χρόνια. Εύχομαι να είναι αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο Twitter ακούστηκε αλλά δεν είναι σίγουρο. Μακάρι όμως να γίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά μην αλλάξουν….Αν δεν κλείσουν 20ετια δεν αλλάζουν….ο Αντ1 επίσης…κολλημένοι στο 2003

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά το account του Alpha στο Twitter διέψευσε ότι θα αλλάξουν απόψε. Πάντως πρέπει να αλλάξουν σύντομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Της αγάπης μαχαίρια. Αν είναι δυνατόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διέψευσε μόνο για σήμερα αλλά θα αλλάξουν κάποια άλλη μέρα ή γενικώς;
    Μπορείς να κάνεις αντιγραφή επικόλληση τι έγραψαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ,2:49 Όπως τα λες μέχρι και το ίδιο επίθετο αν δεν κάνω λάθος σε μία από τις δύο οικογένειες δεν ήταν Σταματάκης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 8:38 Κάποιος ρώτησε αν ισχύει ότι θα αλλάξουν σήμερα στην πρεμιέρα και το account είπε ότι δεν ισχύει. Δεν είπαν κάτι για το μέλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. To προβλημα ορισμενων ειναι τα σηματα , τα στουντιο , οι φωτισμοι τα γραφικα κ οχι το πολυ χαμηλο η σχεδον ανυπαρκτο περιεχομενο των εκπομπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !