Ιωάννα Μαλέσκου για Κατερίνα Καινούργιου: «Να μη γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα, μικροπρέπεια»

6

Όλα ξεκίνησαν από ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, σύμφωνα με το οποίο η εκπομπή Όλα Γκουντ παίρνει τη θέση της εκπομπής Love It.

«Νόμιζα ότι είχαμε πολύ καλές σχέσεις με την Κατερίνα Καινούργιου. Το να μιλάς για μια εκπομπή και για μια παρουσιάστρια, η οποία βρίσκεται ακριβώς απέναντι, είναι πάρα πολύ κακό. Μάλλον δεν έχουν άλλα θέματα, το καταλαβαίνω, αλλά κάπου να υπάρχουν όρια! Ένα σεβασμός στοιχειώδης.

Μία εκπομπή που μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα όπως όλες οι εκπομπές, θα γίνεται βορά σχολίων και θα γίνεται αυτός ο χορός πάνω σε ανθρώπους; να μη γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα. Ας σκεφτόμαστε τι λέμε και για ποιους τα λέμε. Στη ζωή όλα μας γυρνάνε και είναι τόσο μικρός ο κόσμος που αύριο θα ξανασυναντηθούμε.

Απογοητεύομαι από τέτοιες συμπεριφορές και τέτοιες γνώμες που μου λένε πολλά περισσότερα πράγματα για τον χαρακτήρα των ανθρώπων… Είναι τουλάχιστον ασεβές», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.



«Φορτίστηκα συναισθηματικά γιατί εξεπλάγην δυσάρεστα κυρίως για την Κατερίνα Καινούργιου. Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό. Νιώθω σαν να είναι ανθρωποφαγία. Δεν μπαίνω στη διαδικασία αυτών των μικροπρεπειών και μικροσυμπεριφορών. Για να μπαίνω, όμως, τώρα, σημαίνει ότι κάτι με ενόχλησε», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η ΚατΚεν ξεχνά τα δικά της που της έκοψαν μέσα στην σεζόν την εκπομπή της και την πετάξανε από τον άλφα κακήν κακώς... και βρέθηκε στο έψιλον... ξεχνά στο οπών την πρώτη χρονιά που έκανε 3%... γενικώς ξεχνά πολλά... και κάποια στιγμή θα τα βρει όλα μπροστά της... δεν μου αρέσει η Μαλεσκου αλλά όχι και τέτοια συμπεριφορά... η αχαριστεια θα πληρωθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν πατωνουν, βλεπε Μαλεσκου, μας λεει να μην γινομαστε νουμερα για τα νουμερα. Οταν πηγαινε καλα εβγαζαν δελτιο τυπου. Η συμπεριφορα της Μαλεσκου ηταν ακυρη.Αφου τα περισσοτερα σαιτ και μπλογκ γραφουν την μονοψηφια τηλεθεαση της και οτι θα κοπει η εκπομπη της, τι θα κανει θα επιτεθει και σε αυτους και θα βγαλει φωτο των εργαζομενων απο το ινσταγκραμ οπως εκανε με τον Αλεξανδρου. Καθε χρονο τα ιδια η Μαλεσκου. Περσι με την Παπαγεωργιου τωρα με την Καινουργιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσχετο,αλλά γιατί όλες φόρεσαν μαύρο σήμερα? Και η Καινούργιου και η Μαλεσκου και η Ελένη... Τι πενθούν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. maria13

    φόρεσαν μαύρα γιατί πενθούν τα μυαλά τους που έχουν καεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @4:22 πόσο δίκιο έχεις. Να τα βλέπουμε εμείς αυτά που τσακωνομαστε για τα νούμερα τηλεθέασης, τις εκπομπές και τις παρουσιαστριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταλάβαμε την πραγματική Μαλέσκου χθες.... Και όχι την ψεύτικη εικόνα που πουλάει τόσο καιρό ήταν απλά τραγικοί...Και αυτά που έλεγε δεν είχαν καμία συνοχή Παρουσίασαν ένα ρεπορτάζ όπου το διέψευσαν κιόλας και έλεγε μετά χαζομάρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !