Κάτια Ταραμπάνκο: Στον «πάγο» η εκπομπή της;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Στον «πάγο» μοιάζει να είχε μπει η εκπομπή της Κάτια Ταραμπάνκο με τους συνεργάτες και την εταιρεία παραγωγής να περιμένουν ακόμη μέχρι και σήμερα αν θα βγει ή όχι η εκπομπή στον αέρα. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την ημερομηνία της πρεμιέρας που πίστευαν πως όλα θα ήταν έτοιμα για το τέλος του Σεπτέμβρη. 

 Εδώ και δύο εβδομάδες και μετά τα τελευταία δοκιμαστικά στις 25 Αυγούστου, για την κριτική επιτροπή του Glam Wars τηρείται σιγή ιχθύος για το μέλλον του project. Η Κάτια Ταραμπάνκο είχε πάρει το «πράσινο φως« για να είναι η παρουσιάστρια του Glam Wars που θα προβάλλονταν στο Open.Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν η εκπομπή μόδας να προβάλλεται, καθημερινά και για δύο ώρες, με τους υπεύθυνους μάλιστα του σταθμού να υποστηρίζουν πως είναι πολύ δυνατό για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό και στην prime time ζώνη. 

 Όλα έμοιαζαν να κυλούν σε γοργούς ρυθμούς, μάλιστα είχε κλειστεί και η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, η Νάσια Κόλλια, η οποία και έκανε όλα τα δοκιμαστικά με τα πρόσωπα που θα βρίσκονταν μπροστά στις κάμερες και στις θέσεις της κριτικής επιτροπής. Το casting των συμμετεχόντων είχε ολοκληρωθεί και όλα έμοιαζαν να είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν τα πρώτα γυρίσματα… Εδώ και δύο εβδομάδες ο χρόνος μοιάζει να σταμάτησε και κανείς δεν έχει καμιά πληροφορία και ενημέρωση για το πότε θα ξεκινήσουν γυρίσματα, ποιοι τελικά θα βρεθούν στην κριτική επιτροπή και αν τελικά η εκπομπή και πότε θα βγει στον αέρα. Πολλοί λένε πως η αποχώρηση υψηλόβαθμων στελεχών από το Open πήρε μαζί του ή μάλλον «πάγωσε» και την ιδέα της εκπομπής της Κάτιας Ταραμπάνκο.

znews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !