Κλείδωσε η ημερομηνία της πρεμιέρας

0

Την προηγούμενη Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το “The Voice” και το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη πρεμιέρα του τάλεντ σόου που πέρσι γνώρισε μια από τις καλύτερες σεζόν του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό.

Μάλιστα, φέτος, τη θέση της Ελεονώρας Ζουγανέλη έχει πάρει ο Κωνσταντίνος Αργυρός ενώ το υπόλοιπο παρεάκι παραμενει ως έχει με την Ελενα Παπαρίζου – περσινή νικήτρια, τον Σάκη Ρουβά και τον Πάνο Μουζουράκη στις θέσεις τους να αναμένουν τα νέα ταλέντα.

 Στα παρασκήνια παραμένει και φέτος όπως όλα δείχνουν η Λάουρα Νάργες, η οποία ωστόσο θα αναλάβει ενεργό δράση λιγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα, τον Νοέμβριο όταν θα ξεκινήσουν και τα νοκ άουτ. Μέχρι τότε μαζί με τους συμμετέχοντες θα βρίσκεται ο Γιωργος Λιανός, μιας και ο ρόλος του παρουσιαστή είναι περιορισμένος στην πρώτη φάση του παιχνιδιού. Το τάλεντ σόου θα προβάλλεται όπως και πέρσι μια φορά την εβδομάδα και αυτό σημαίνει ότι θα έχει και μεγαλύτερη διάρκεια από άλλες σεζόν.




Tinamess

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !