Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκκαβα σε Χάρη Βαρθακούρη: «Τέτοιες εκφράσεις ρίχνουν το επίπεδο»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

 

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα επέλεξαν να απαντήσουν μέσα από τον αέρα της εκπομπής τους στον Χάρη Βαρθακούρη.

 Ο γνωστός τραγουδιστής μέσα από αναρτήσεις του στο Instagram, αντέδρασε έντονα που ο λογαριασμός της εκπομπής «ΣουΚου Family» μετονομάστηκε σε «Όλα Γκουντ».

«Να ξεκαθαρίσουμε κάτι για τον καινούργιο μας λογαριασμό στο Instagram γιατί πολλά ακούγονται και λέγονται. Ο λογαριασμός του Όλα Γκουντ υπήρχε στο κανάλι στο παρελθόν σε μια άλλη εκπομπή, μετά δόθηκε στην επόμενη εκπομπή και τώρα δόθηκε σε εμάς. Κάτι αντίστοιχο κάνουν όλα τα κανάλια. Και το Open έδωσε τον λογαριασμό της Κατερίνας Καινούργιου στη Μπέττυ Μαγγίρα… Είναι κάτι που γίνεται. Καλό λοιπόν είναι να μη λέμε πράγματα για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις και για να συζητηθούμε. Δεν έχει να κάνει με εμάς. Εμάς μας έδωσαν αυτόν τον λογαριασμό, με αυτόν τον λογαριασμό θα τρέξουμε. Και μακάρι να μπορέσουμε να δώσουμε πολλά δώρα» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. 

 Η Ναταλί Κάκκαβα, στη συνέχεια, πήρε τον λόγο και ανέφερε: «Να πω κάτι σε ανθρώπινο επίπεδο, θα κάνω μια παράκληση. Εκφράσεις τύπου ρόμπες και ντροπή καλό θα ήταν να αποφεύγονται να λέγονται. Όλοι κάνουμε μια δουλειά. Καταλαβαίνω ενδεχομένως κάποια πικρία κάποιων ανθρώπων που θα ήθελαν να κάνουν τηλεόραση και δεν είναι αυτή την περίοδο μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Αλλά παρακαλώ πολύ τέτοιες εκφράσεις ρίχνουν το επίπεδο. Γίνεται κίτρινο όλο αυτό και νομίζω ότι δεν ταιριάζει σε κανένα. Τώρα είμαστε εμείς, του χρόνου μπορεί να είναι κάποιος άλλος. Δε χρειάζεται ρε παιδιά όλο αυτό το ξεκατίνιασμα. Δεν μας ταιριάζει και δεν σας ταιριάζει».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !