Στεφανίδου: «Δεν θα έμπαινα ποτε εγώ ή ο Νίκος στην διαδικασία να κάνουμε κάτι ανταγωνιστικά»

0

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Τατιάνα Στεφανίδου στην Τίνα Μεσσαροπούλου και στο Happy Day. Η παρουσιάστρια του T-Live αναφερθηκε στα επαγγελματικά της αλλά και στην προσωπική της ζωή.

«Νομίζω πως ίσως είναι η πιο ανταγωνιστική σεζόν η φετινή στην τηλεόραση. Πια είναι πάρα πολλά τα κανάλια και οι τηλεθεατές έχουν εξαιρετικές επιλογές. Και στη δική μου ζώνη, τη μεσημεριανή, υπάρχουν πολύ καλά δυνατά προγράμματα. Είναι μια πολύ δύσκολη ζώνη αυτή, το θέμα είναι τι θα επιλέξει ο τηλεθεατής εκείνη την ώρα».

«Είναι σαφές. Δεν θα έμπαινα ποτέ εγώ ή ο Νίκος στη διαδικασία να κάνουμε κάτι το οποίο θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά και θα μπορούσε έστω και στο ελάχιστο να δηλητηριάσει τη σχέση μας και την οικογένεια μας».

«Βρίσκουμε πάντα τις ισορροπίες μας. Στο τέλος της ημέρας συζητάμε γενικώς την επικαιρότητα. Όταν θα κάτσουμε στο τραπέζι να φάμε και με τα παιδιά θα την συζητήσουμε την επικαιρότητα. Είναι κομμάτι της ζωής μας».

«Εύχομαι τη φετινή σεζόν να περάσει ο κόσμος πολύ καλά. Έχετε άπειρες επιλογές φέτος σε όλα τα κανάλια, πολύ διαφορετικά προγράμματα και επειδή η ζωή σας είναι δύσκολη με τον κορονοϊό τουλάχιστον να έχετε πολλές επιλογές στην τηλεόραση» είπε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !