Ήλιος: Μεγάλη ανατροπή! Αλεξάνδρα και Αλίκη σκότωσαν άνθρωπο – Το έγκλημα αποκαλύπτεται!

0

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στον δεύτερο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1. 
Οι ενοχές και οι τύψεις έρχονται σαν εφιάλτες να στοιχειώσουν την Αλίκη, που κρύβουν μαζί με την Αλεξάνδρα ένα μυστικό του παρελθόντος. Οι δύο γυναίκες έχουν πολλά περισσότερα κοινά απ'-ό,τι έδειχναν και μάλιστα σκοτεινά.

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς σύμφωνα με το TV 24 όλα ανατρέπονται. Μετά την έκρηξη από το γαμήλιο πάρτι του Δημήτρη και της Αλίκης, οι έρευνες αρχίζουν για να βρεθούν οι υπαίτιοι της τραγωδίας. Ο Φίλιππος είναι νεκρός και όλοι πιστεύουν ότι ήταν ένα από τα θύματα της εγκληματικής αυτής πράξης.

Όμως η νεκροψία φανερώνει την αλήθεια. Ο Δημήτρης τη μαθαίνει σοκαρισμένος και την ανακοινώνει στην Αλίκη: «Ο Φίλιππος δεν σκοτώθηκε από την έκρηξη αλλά από σφαίρα». Αναπάντητα ερωτήματα γεννιούνται καθώς κανείς δεν μπορεί να υποψιαστεί ποιος τον ήθελε νεκρό. Η Αλεξάνδρα μετά το αρχικό σοκ ετοιμάζεται να πάρει την εκδίκηση της. «Ο φόνος πληρώνεται με φόνο», είναι τα λόγια της και για εκείνη είναι πλέον μονόδρομος. Το έγκλημα ζητάει δικαίωση.

Η Αλίκη νιώθει υπεύθυνη για τον θάνατο του Φίλιππου. Πιστεύει ότι αυτή είναι η τιμωρία της. Μια θεία δίκη για ό,τι έχει κάνει στο παρελθόν. Τώρα οι εφιάλτες ξυπνούν για να της θυμίσουν ότι όλα πληρώνονται σε αυτή τη ζωή και κανείς τελικά δεν ξεφεύγει. Τα βράδια δεν μπορεί να κοιμηθεί και η εικόνα με τα χέρια της βαμμένα με αίμα δεν λέει να σβήσει από το μυαλό της. Μόνο που σε αυτό το έγκλημα δεν ήταν μόνη, αφού το σχεδίασε μαζί με την Αλεξάνδρα.

Η σύγκρουση Αλίκης και Αλεξάνδρας
Η Αλίκη δεν μπορεί να ησυχάσει. Η ζωή της ξαφνικά γκρεμίστηκε σαν χάρτινος πύργος και η ευτυχία της έγινε εφιάλτης. Βρίσκει την Αλεξάνδρα. «Απορώ πώς μπορείς να κοιμάσαι μαζί του», της λέει η πρώην πεθερά της, που θεωρεί τον Δημήτρη υπαίτιο για τον θάνατο του γιου της.

«Ο Δημήτρης δεν φταίει σε τίποτα. Ίσως πληρώνουμε και οι δύο γι' αυτό που κάναμε τότε», της απαντάει εκείνη. «Αυτό ανήκει στο παρελθόν», της ξεκαθαρίζει η Αλεξάνδρα. «Μην ανοίγεις παλιές ιστορίες». «Εγώ νομίζω ότι είναι η τιμωρία μας», είναι τα λόγια της Αλίκης. Οι δύο γυναίκες έχουν συνυφάνει τη μοίρα τους και τα μυστικά τους ένα-ένα βγαίνουν στο φως. Το έγκλημα τους θάφτηκε με το πέρασμα του χρόνου. Η Αλίκη δεν μπορεί να ζει με τις τύψεις και παίρνει τη μεγάλη απόφαση: «Θα τα πω όλα στον Δημήτρη». Μόνο που δεν θα είναι τόσο εύκολο, καθώς πλέον θα βρει την Αλεξάνδρα απέναντι της.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !