Πέρασε μπροστά το Πάμε Δανάη! Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στα ψυχαγωγικά προγράμματα...

11

 


Στην μάχη με την τηλεθέαση μπήκε τα ψυχαγωγικά προγράμματα  Τόσο ο ΑΝΤ1 και το MEGA, όσο και  ο ALPHA  το OPEN  αλλά και το STAR με την  εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα , θα παλέψουν για να πάρουν  την πρωτιά. Από τη συγκεκριμένη ζώνη ωστόσο λείπει η νέα εκπομπή του STAR στις 9πμ, που αναμένεται να ανακατέψει κι άλλο τη ζώνη αυτή.


Αναλυτικά χθες

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 14,1

SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ 15,3

ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ (10:45) 19,0

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ; 8,6

LOVE IT 9,5

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 17,6

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ρε την Δανάη. Να ναι καλα η μελέτη και βλέπει κι αυτη νουμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι αδικο να λετε οτι η Δαναη κανει νουμερα εξ αιτιας της Ελεονωρας. Αντε το lead in να την βοηθαει στο πρώτο τεταρτο? πρωτο μισαωρο? Η εκπομπη ειναι διωρη και αυτο σημαινει οτι υπαρχει κοσμος και μαλιστα αρκετος αν κρινω απο το χθεσινο 19αρι που βλεπει Μπαρκα.
    Τεραστιο προβλημα στον Σκαι η Μαλεσκου, κατι πρεπει να κανουν και γρηγορα. Βεβαια εχει και αδυναμη prime time ο Σκαι για να μπορεσει να την στηριξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Μελέτη έκαψε όλα τα ψυχαγωγικά προγράμματα. Αλλά έτσι θα πάει φέτος. Μια ο ένας μια ο άλλος.Περα από την Καινούργιου, όλοι οι άλλοι έχουν δυνατές εκπομπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρα και ο Λιαγκας,Σκορδα εκανε τηλεθεαση παλια, γιατι τους εδινε τεραστιο λιντιν ο Παπαδακης και τωρα οχι.Μα τι γραφετε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο καθένας έχει το κοινό του. Πάντως είναι γνωστό ότι στο παρελθόν επι Πρωινού Καφέ αλλά και με τη Σκορδά και τον Λιάγκα, ο ant1 πήγαινε σφαίρα από το πρωί έως και το μεσημέρι. Πλέον ο Παπαδάκης είναι πολύ πίσω. Ο Χασαπόπουλος και η Βούλγαρη ανέβηκαν πέρυσι (να ναι καλά η Παγωνη και ο Μουτσινάς που έπαιζε συνεχεια αποσπασματα και μετά πάτησαν επάνω) και συνεχίζουν μια σταθερή πορεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο στην Δανάη αλλά και στο MEGA που την στήριξε. Είναι καλό να βγαίνουν και νέα πρόσωπα στα κανάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο παράγοντας lead-in παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Επίσης είναι διαφορετικά να έχεις σχεδόν 2 ώρες εκπομπη και είναι άλλο να έχεις τρεις. Να δούμε πως θα τα πάει και το σταρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί όταν φέτος βγαίνει πρώτη η Δανάη ή έστω είναι ψηλά τρέχετε αμέσως να πείτε για lead-in, ενώ όταν κερδίζει Το Πρωινό είναι γιατί έχει ομαδάρα φέτος ή όταν κερδίζει η ΚατΚεν είναι επειδή είναι σούπερ; Η εκπομπή της Δανάης ναι έχει το πλεονέκτημα του δυνατού lead in και της 2ωρης εκπομπής όμως οι τηλεθεατές μένουν και στην διάρκεια της και νομίζω το κάνουν γιατί είναι μια ευχάριστη συνήθως εκπομπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί τρώγεστε έτσι; Θεωρώ ότι και οι 3 εκπομπές των μεγαλύτερων καναλιών έχουν ικανοποιητικά ποσοστά σε καθημερινή βάση. Καμία τους προς το παρόν τουλάχιστον δεν πέφτει σε μονοψήφια και αν πέσουν χαμηλότερα ανακάμπτουν την επόμενη ημέρα, άρα θα πρέπει να είναι όλοι ικανοποιημένοι και ο ανταγωνισμός τους βοηθάει να γίνονται καλύτεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Δανάη πάει πολύ καλά φέτος όχι μόνο λόγω της Μελέτη αλλά επειδή και η ίδια είναι πιο καλή, πιο άνετη αλλά και η εκπομπή είναι καλύτερη φέτος, πιο δεμένη ομάδα, με ατάκα, με κέφι και διάθεση, ακόμα και την επικαιρότητα που δεν είναι το φόρτε τους την χειρίζονται αξιοπρεπέστατα. Μια εκπομπή χωρίς κατινιές, καφρίλες και κιτρινίλες. Μια ωραία πρωινή συντροφιά. Κάνει την έκπληξη φέτος και το αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στην νέα σεζόν βλέπουμε μία Δανάη εξαιρετική και τελείως διαφορετική,το πρωινό έχει κάνει αλλαγές οι οποίες αποδίδουν και μία ΚατΚαιν με αλλαγή στέγης και με λίγο διαφορετικό στήσιμο εκπομπής μιας που έφυγαν τα διλλήματα να ανταγωνίζονται σκληρά και να πέφτουν κορμιά και να μην υπάρχουν τα χαμηλά νούμερα μέχρι στιγμής (δεν ξέρουμε τι θα γίνει στην πορεία) που είχαμε πέρσι.
    Σε όλο αυτό το παρεάκι η Μαγγίρα αν ήταν ίσως κάπου άλλου με άλλο στήσιμο εκπομπήςσκηνικό και ομάδα μπορεί και να ήταν ψηλά κι εκείνη.Μην ξεχνάμε όμως στο Όπεν έγιναν πολλά έφυγαν και πολλοί από το κανάλι και οπότε λογικό είναι να είναι πολύ χαμηλά.
    Ο Σκάι ξεφούσκωσε σε όλες τις εκπομπές του με μόνη εξαίρεση τους αταίριαστους οι οποίοι κάπως έτσι περίπου ήταν και πέρσι που μόνο στο σύνολο του κοινού πάει δυναμικά.
    Τέλος η Ζήνα ξεκίνησε δυναμικά και είναι πολύ σκληρή και αναμένουμε το πρωινό του Σταρ για να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η μάχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !