Εξέλιξη: Στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» η Καλομοίρα;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

 
Η Καλομοίρα φαίνεται πως επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση και στην Ελλάδα γενικότερα. Όλα έδειχναν πως το νέο της βήμα θα ήταν στο STAR και στο «Dancing with the stars», είτε στην κριτική επιτροπή, είτε ως διαγωνιζόμενη. 

Τελικά, οι συζητήσεις ναυάγησαν και ο ΑΝΤ1 κάνει την ανατροπή. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, η ποπ τραγουδίστρια βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το κανάλι του Αμαρουσίου για να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». 


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Eνα πολυ δυνατο ονομα ειχε ολο κ ολο το dancing και το αφησαν να φυγει.Απο την αλλη για κριτικη επιτροπη δε ταιριαζει καθολου γιατι ολοι εχουν στο μυαλο τους το χαριτωμενο και λιγο ατσουμπαλο κοριτσι, πως θα κανει αυτη κριτικη?μπορει να γινει σκληρη απεναντι σε καποιον?η θεση που της ταιριαζει περισσοτερο ειναι του διαγωνιζομενου,επισης το ταλεντο δεν το βλεπω να βγαινει και ποτε, ο αντ1 φετος ειναι τα ζωα μου αργα,ολα τα καναλια εχουν φτιαξει ενα δυνατο προγραμμα και ο αντ1 αφηνει ολα τα δυνατα του χαρια για το β μισο(και αν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !