Τι γίνεται με τον προγραμματισμό του ALPHA;

5



Tην μεγάλη ανατροπή στον προγραμματισμό του επιχειρεί ο ALPHA και πάλι προκειμένου να βρεθεί ένα βήμα πριν τον ανταγωνισμό. Ετσι, έχοντας πάει πολύ καλά την πρώτη εβδομάδα των πρεμιερών με “Οικογενειακές ιστορίες”, “Deal” και κεντρικό δελτίο ειδήσεων ευελπιστεί να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών και την ερχόμενη εβδομάδα όπου ο ανταγωνισμός θα ενταθεί ακόμα περισσότερο.

Ετσι, αναβάλλεται για μια εβδομάδα η πρεμιέρα της κωμικής σειράς “Ασε μας ρε μαμά” και τη θέση της στις 20.00 παίρνει ο Σασμός που θα προβληθεί για την πρώτη εβδομάδα προβολής της από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 20.00. Η πρεμιέρα της “Μουρμούρας” μετατίθεται την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στις 20.00, ενώ ανατροπή έχουμε και στην πρεμιέρα του The Bachelor. To ριάλιτι σχέσεων κάνει ναι μεν πρεμιέρα την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου αλλά η ώρα προβολής μετατίθεται μια ώρα νωρίτερα στις 21.20, όπου θα μεταδίδεται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας με εξαίρεση την Παρασκευή που θα προβληθεί κανονικά στις 21.00 η Τελετή των Ρόδων και συνεπως η πρώτη αποχώρηση παίκτριας.

Από τις 13 Σεπτεμβρίου ωστόσο που κάνει πρεμιέρα η κωμική οικογενειακή σειρά του ALPHA το πρόγραμμα αλλάζει και πάλι. Στις 20.00 κάνει πρεμιέρα το Ασε μας ρε μαμά που θα προβάλλεται από Δευτέρα έως και Τετάρτη, ενώ τις άλλες δυο μέρες (Πέμπτη και Παρασκευή θα μεταδίδεται η σειρά “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα). Ο Σασμός θα παίζει στις 21.00 από την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου έως και Πέμπτη. Το The Bachelor από την άλλη θα παίζει Τετάρτη και Πέμπτη στις 22.20 ενώ την Παρασκευή στις 21.00 καθώς είναι η τελετή των Ρόδων.



Tinamess

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δευτερα και τριτη μερα το σασμο τιποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ειναι καλο να αλλαζουν ωρες τα προγραμματα απο προγραμματα για να καταφερνει το κοινο να δημιουργει συνηθεια.Αν εξαιρεσεις ομως αυτο το μικρο λαθακι πιστευω οτι ο αλφα φετος θα κανει τη διαφορα και θα ανεβασει στροφες σε σχεση τις τελευταιες χρονιες. Προβλεψη μου ειναι οτι ο σασμος θα σαρωσει,η κωμωδια με τη Βλαντη θα κυμανθει περιπου στα ιδια με το ελα στη θεση μου,το bachelor θα τα παει καλυτερα απο περσι,η κουρασμενη μουρμουρα στα ιδια με τα περσινα και η Καινουριου θα βγει και φετος πρωτη στην πρωινη ζωνη αρκει να μην της βαλει περιορισμους το καναλι.Μονο η μεσημεριανοαπογευματινη ζωνη χρειαζεται ανανεωση,η Τατιανα ειναι η μονη παραφωνια στο καναλι ως το πλεον πιο αντιπαθες προσωπο στην ελληνικη τηλεοραση και ενα deal σχετικα κουρασμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με λίγα λόγια όλο το πρόγραμμα του Alpha θα σαρώσει. Οι άλλοι στα μονοψήφια. Αχαχαχχαχαχχα συνέλθετε. Θα δείτε ότι κανένα πρόγραμμα δεν θα πάει πολύ καλά πέρα από αυτά που πήγα πέρσι. Ο Σασμος θα έχει την επιτυχία που είχες και η Αγγελική .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 6:35 δεν είπα ποτέ ότι όλο το πρόγραμμα θα σαρώσει αν δε ξέρεις να διαβάζεις. Αντιθέτως έκανα μια ρεαλιστική πρόβλεψη ,σίγουρα ρεαλιστικοτερη από τη δική σου που για κάποιο λόγο εύχεσαι να πατώσει όλο το προγραμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Alpha και MEGA φετος θα ειναι οι εκπληξεις της σεζον πιστευω...
    φετος θα ειναι εντελως νεες ισορροπιες πιστευω στα καναλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !