Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Αυτός είναι ο λόγος που είπε το "ναι" στον "Σασμό" μετά από 9 χρόνια τηλεοπτικής αποχής

0

Για τον λόγο της απουσίας της από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια και τη τηλεοπτική επιστροφή της με τη σειρά, «Σασμός», μίλησε η ηθοποιός, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “7 Μέρες TV” και τη Μαρία Ανδρέου.

Μετά τον «Εραστή δυτικών προαστίων» με τον Αλέξη Γεωργούλη το 2005, απουσιάσατε από τη μικρή οθόνη οικειοθελώς και επανεμφανιστήκατε με το σίριαλ «Είναι στιγμές» το 2012. Μετά κενό… Τι σας έκανε να επιστρέψετε τώρα;
Με τον «Εραστή δυτικών προαστίων» ήταν σαν να μην είχα φύγει ποτέ από την τηλεόραση. Η απόφασή μου να κάνω οικογένεια, τα δύο μου κορίτσια, και το θέατρο με έκαναν να αφήσω την τηλεόραση. Αλλά η πανδημία τα άλλαξε όλα, μεγάλη η οικονομική κρίση, και ήρθε ο Σασμός με αυτό το δελεαστικό σενάριο και τους καλούς συντελεστές. Οπότε, είπα «να μια ωραία στιγμή». Προσωπικά, για μένα, χειρότερο πράγμα από την καραντίνα δεν υπήρξε. Μεγάλη η αβεβαιότητα και το οικονομικό τσουνάμι που έπληξε το θέατρο για ένα χρόνο. Τώρα εμβολιαστήκαμε και νιώθω μια χαρά που πάω στα τηλεοπτικά γυρίσματα. Γιατί το γυαλί είναι αλήθεια και η κάμερα δείχνει ακόμα και τις σκέψεις σου.

Είστε παντρεμένη με τον ηθοποιό Γιάννη Νταλιάνη, που υποδύεται το δικηγόρο του Δούκα Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες. Τη βλέπατε τη σειρά;
Βέβαια, και θα συνεχίζετε να βλέπετε τον σύζυγό μου στις Άγριες Μέλισσες γιατί δεν θα φύγει από το πλευρό του Σεβαστού και την τρίτη σεζόν. Μόνο οι κόρες μας δεν θα μας βλέπουν και τους δύο στην τηλεόραση γιατί ακόμα είναι μικρές.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !