Τι συμβαίνει με τον Αντώνη Κανάκη και τον ΑΝΤ1;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3



Πολύ κοντά στον ΑΝΤ1 είναι ο Αντώνης Κανάκης, καθώς ο παρουσιαστής βλέπει την κατάσταση στο OPEN πιο θολή από ποτέ. Οι συνεχείς αποχωρήσεις στελεχών, αλλά και τα χαμηλά νούμερα που σημειώνει ο σταθμός της Παιανίας, τον κάνουν να «φλερτάρει» όλο και πιο έντονα με το Μαρούσι. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα και την εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο παρουσιαστής επιθυμεί την προβολή του «Ράδιο Αρβύλα» δύο φορές την εβδομάδα, ενώ φυσικά μία φορά την εβδομάδα θα έχει τη θέση του το «Βινύλιο». 

Το ερώτημα είναι πως από τη στιγμή που δεν θα είναι καθημερινό, τι θα συμβεί με τον προγραμματισμό του ΑΝΤ1 (σε περίπτωση που όντως τελικά «κλειδώσει» εκεί). Θα δούμε την επιστροφή των «Ράδιο Αρβύλα» στη late night ζώνη ή θα τους δούμε στο slot 8-9; Στη δεύτερη περίπτωση, κάτι έχει ακουστεί πως τα δύο από τα πέντε επεισόδια του «Ήλιου» θα τα βλέπουμε Σαββατοκύριακο. 


Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αηδία καταντά καθε χρονο το θεμα της μετάδοσης των ραδιο αρβυλο... υπερεκτιμημένοι... μεχρι να καταλάβουν τα κανάλια οτι υπαρχουν κ αλλου πορτοκαλιές που κανουν πορτοκάλια ... να ξεχαστούν... κ να μεταδίδονται απο το Βεργινα tv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 7:36 μ.μ.
    Ναι , είχες δίκαιο. Κλείνουν στον ΑΝΤ1 και μάλλον τρομάζει πολύυυυ αχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι κι εγω συμφωνώ. Υπερεκτιμημένοι και με χιούμορ που έχει μείνει στο 1999. Έλα όμως που δεν υπάρχει άλλη σατιρική εκπομπή στην ελληνική tv και έχουν γίνει μονοπώλιο. Χρειαζόμαστε τη σάτιρα πολιτική και κοινωνική πιο πολύ από ποτέ αυτές τις εποχές. Αλλά κι αυτοί έχουν κουράσει με τις τόσες απαιτήσεις κάθε χρόνο για να βγουν 7 μήνες αέρα με το ζόρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !