Δυναμική πρεμιέρα για Χριστίδου! Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης (18/54) στην πρωινή ζώνη 10-1 για χθες, 11/9/2021

13

 

Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη μετά τις 10 π.μ .
Πάμε να δούμε τα ποσοστά τηλεθέασης.

Αναλυτικά:
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ 19.1
ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΕΣΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ 18.9
OPEN WEEKEND ΠΡΕΜΙΕΡΑ 5.1
ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΡΕΑ 8,2
ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΝ (Ε) 4,7
LITSA.COM (Ε) 2,4
ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΟΥ (Ε) 6,1
ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΟΥ (Ε) 6,5
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 10-12 3.8
 ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η επανάληψη της Ρουμελιώτη πέρασε την Τσολακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι δυναμική πρεμιέρα ρε παιδιά;; στο σύνολο ήταν 4η... βάλτε και το σύνολο.. το νεανικό ας τέτοιες ζώνες που έχουν ελάχιστοι ανοιχτή τηλεόραση δεν λέει κάτι... βάλτε και το σύνολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τωρα σας ενδιαφερει το συνολο; ολοι εδω μεσα με το δυναμικο κοινο ασχολειστε. οπως και τα καναλια συμφωνα με αυτα που λετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα site μας έχουν επιβάλει το λεγόμενο νεανικό κοινό, κανένας απλός τηλεθεατής δεν ασχολείται με επιμέρους κοινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12.29 τα κανάλια το έχουν επιβάλλει και τα sites ακολουθούν την τακτική αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμείς από που κι ως που να επιβάλουμε το δυναμικό κοινό; Κανεις μεγάλο λάθος. Κανένα μα κανένα κανάλι δεν βλέπει το σύνολο. Όποιο το βλέπει, το κάνει καθαρά για ψυχολογικούς λόγους...και για να στείλουν κι αυτοί κάποιο δελτίο τύπου τέλος του μήνα. Σύνηθες φαινόμενο.
    Σε κάποια κανάλια μάλιστα όταν μοιράζει την τηλεθέαση στις εκπομπές, δεν στέλνει καν το σύνολο, αλλά μόνο το δυναμικό κοινό και τα επιμέρους κοινά.
    Το TVNEA.COM έπαψε να ασχολείται με το σύνολο κοινού εδώ και 4 χρόνια και θα συνεχίσει με το δυναμικό κοινό μόνο. Τώρα το καταλάβατε μερικοί ότι αυτά είναι τα δυναμικά κοινά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειδικός για θέματα Τηλεόρασης και Διαδικτύου12 Σεπτεμβρίου 2021 στις 1:12 μ.μ.

    Ημουν σίγουρος οτι θα πήγαινε καλά. Εξαιρετική αρχή η Σισσυ. Η εκπομπή έχει αποκτήσει πιστό κοινό. Απο πέρυσι έχει φανεί.
    Οσο για την Τσολάκη, τραγική αρχή. Οταν σε περνάνε μέχρι και οι επαναλήψεις του αντ1 τότε δεν υπάρχει καμια δικαιολογία. Γενικά το open δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά μέχρι τώρα. Οι αντικαταστάσεις Καινούριου - Χρηστίδου τον έχουν ρίξει πάρα πολύ μέχρι τώρα. Ειναι να απορείς που άφησε τις 2 πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες του περσινού προγράμματος του να του φύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Τσολάκη δεν ήταν κακη. Όπως και η Μπέττυ. Πιστεύω ότι αυτό μας δείχνει πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η συνήθεια. Θέλουν χρόνο κατά τη γνώμη μου.
    Χαίρομαι που το κοινό ακολούθησε τη Σίσσυ στο Μέγκα και δε φαίνεται να έχασε τη δυναμική της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν νομίζω ότι το OPEN δεν προσπάθησε να τις κρατήσει, τουλάχιστον την Χρηστίδου. Ήταν και οι δύο παρουσιάστριες αποφασισμένες να φύγουν από το OPEN και να πάνε αλλού, και το έκαναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εσείς εκπρόσωποι των καναλιών είστε; δηλαδή ένας 17αρης ή μία 60χρονη να μην ξέρουν τι παρακολουθούν στην τηλεόραση;το σταρ κ ο αλφα πχ βλέπουβμν μόνο τα νεανικά ε και; τα σαιτς δεν είναι κανάλια δείξτε όλα τα ποσοστά γιατί αυτό επί της ουσίας είναι για τους αναγνώστες σας εκτός κι αν απευθύνεστε στα κανάλια κ όχι στους αναγνώστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οταν πατωνουν στο νεανικο κοινο οι εκπομπες βαζουν σημαια το γενικο που μπορει να τα πηγαν καλυτερα, ενω μεχρι χθες ειχαν σημαια το δυναμικο. Οτι τους συμφερει δηλαδη. Ειναι και αυτο το ζητημα σαν τους παρουσιαστες που λενε οτι δεν μας ενδιαφερουν τα νουμερα, οταν πατωνουν,βλεπε Γραμμελη, Γκουνταρα και συζυγο,που αφου δεν τραβανε τα νουμερα τους δεν τους ενδιαφερει η τηλεθεαση, αλλα ξερουν να κρινουν και να κανουν αναλυση τηλεθεασης αλλων εκπομπων.Υποκρισια.Και με τετοιες χαζομαρες θα φτασουμε τελος σεζον να ειναι ολες οι εκπομπες πρωτες γιατι ο καθενας θα ειναι πρωτος ειτε στο δυναμικο, ειτε στο γενικο, ειτε στο παιδικο ειτε στο εφηβικο, ειτε στους ηλικιωμενους ειτε στις νεες ειτε στις ελευθερες ειτε στις παντρεμενες και αλλα κοινα. 😂 😂 😂😂.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι μέλλον θα έχει η Τσολακη όταν την περνάει και η επανάληψη της Ευδοκίας Ρουμελιώτη....Αντε κάνα μήνα αν αντέξει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !