Στην 1η θέση η Super Κατερίνα! Δείτε τα 15' στα ψυχαγωγικά προγράμματα...

21

 


Στην μάχη με την τηλεθέαση μπήκε τα ψυχαγωγικά προγράμματα  Τόσο ο ΑΝΤ1 και το MEGA, όσο και  ο ALPHA  με το OPEN , θα παλέψουν για να πάρουν  την πρωτιά. Από τη συγκεκριμένη ζώνη ωστόσο λείπει η νέα εκπομπή του STAR , που αναμένεται να ανακατέψει κι άλλο τη ζώνη αυτή.

Αναλυτικά χθες

SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ 19,7

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 14,3

ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ (10:45) 16,4

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ; 7,0



Δημοσίευση σχολίου

21Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Έσκισε η Κατερινάρα!!
    Ξυδάκι στους χέιτερς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χειτερ μαλλον εισαι εσυ. Μια μερα πήρε πρωτια χαλαρωσε, ουτε η Κατερινα τετοια χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισχύει 8.54 Λίγο να χαλαρώσουμε. Αυτή η ζωή είναι μαραθώνιος και όχι κατοστάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμενα η Καινουργιου δε μου αρεσει φέτος καθολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήταν δεδομένο ότι η Καινούριου θα ανέβαζε τα ποσοστά της. Ανεξάρτητα από τη θέση στην κατάταξη, το 12% της πρεμιέρας ήταν κομματάκι χαμηλό. Το αξιοθαύμαστο είναι η σταθερή πορεία της Δανάης και αυτό δεν πρέπει να περνάει στα ψιλά. Ούτε με μοιρόκλειδα ασχολείται, ούτε έχει συνεργάτες να εκτοξεύουν κακίες ή να ειρωνεύονται κλπ. Κι επίσης, μπράβο και στη Μαγγίρα. Κούτσα κούτσα να ανέβει λίγο γιατί το 4% είναι κρίμα από το Θεό. Δεν είναι κακή η εκπομπή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεδομένο δεν ειναι τίποτα. Όλοι πέρασαν απο την πρωτη θέση εκτος η Μαγγιρα. Πιστευω οτι αυτη η ζώνη θα ει αι δυσκολη. Δεν θα έχουν μεγάλες διαφορες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίζω το παραπάνω μήνυμά μου ήταν ξεκάθαρο. Αναφέρθηκα σε ποσοστά και όχι σε θέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντικειμενικά ούτε η Δανάη έχει καλή εκπομπή. Όσο κι αν σας χαλάσει αυτό που θα πω εμένα μου αρέσει το Πρωινό. Έχει πολύ γρήγορη ροή και δεν σε κουράζει καθόλου. Η Καινούργιου λίγο θα πρέπει να κατέβει από το καλάμι γιατί θα την πατήσει και θα τρέχει. Το πάνελ επίσης βαρετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα βγάλει και το star τα πράγματα του , είναι νωρίς ακόμα για νικητές και χαμένους βλέπουμε ότι το πρωινό και η πάμε Δανάη έχουν σταθερό κοινό ,θα τα κρατήσουν , είναι μπροστά η σεζόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπορεί ο διακαής πόθος της Καινούργιου να είναι η πρωτιά για λόγους ματαιοδοξίας και για να αποδείξει ότι είναι κάτι περισσότερο από αυτό που βλέπουν όλοι ως βιτρίνα, ωστόσο η οπτική αυτή είναι λάθος. Η επιτυχία μεταφράζεται διαφορετικά για τον καθένα. Για τον τηλεθεατή είναι μια καλή εκπομπή που τον ευχαριστεί όταν την παρακολουθεί και για το κανάλι μια εκπομπή που δίνει πνοή και κέρδη σε μια "νεκρή ζώνη" στην οποία κανένα πείραμα δεν είχε αποδώσει τα μέγιστα επί σειρά ετών. Και δεύτερη να τερματίσει λοιπόν η Καινούργιου, θα πρέπει να το ξεπεράσει. Διότι ναι μεν κατάφερε να στεφθεί νικήτρια πέρυσι σε ένα μικρό κανάλι αλλά πλέον βρίσκεται ανάμεσα στους μεγάλους. Τα στάνταρ είναι διαφορετικά όπως επίσης και τα αποτελέσματα αξιολογούνται διαφορετικά. Αν παρέμενε στο Open και έκανε φέτος τα ποσοστά της Μαγγίρα θα ήταν όλεθρος. Το να κάνει 12 και 13 στον Alpha καποιες μερες, δεν ηρθε και η συντέλεια του κόσμου. Αςδει καιτα σημερινά ποσοστά της Τατιάνας μπας και στανιάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Λιαγκας κολλησε στο 14 με 15.Η Καινουργιου ανεβηκε αρκετα. Η Δαναη σταθερη αξια. Η Μαγγιρα μονοψηφια. Σημερα εχει πρεμιερα και η Κουτσελινη για να δουμε τι ποσοστο θα παρει την ωρα που παιζει απεναντι απο τα πρωινα. Γιατι εχει επικαιροτητα σημερα με το θεμα της Ιωαννας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγω πιστεύω ότι το πρωινο θα τα πει πολύ καλά. Δείχνει πιο σταθερό από όλα. Έχει πολύ καλή εκπομπη φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το ότι η Μαγγίρα φτάνει σε τέταρτο το 12% δείχνει ότι η εκπομπή έχει μια δυναμική και προοπτική. Ελπίζω το Οπεν να έχει υπομονή κα να δώσει χρόνο. Είναι ωραία η εκπομπή της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όταν η Καινούργιου ήταν 3η δεν λέγατε «Ε καλά μια μέρα βγήκε 3η» αλλά βγαίνετε την βρίζατε εξυμνώντας το πρωινό που ήταν 2ο. Τώρα που είναι 1η λέτε «Ε καλά μια μέρα βγήκε πρώτη» και εξυμνείται το πρωινό που βγήκε 3ο. Ούτε στον αντ1 να δουλεύατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 9.33 έχεις μεγάλο θέμα. Παντού ΑΝΤ1 βλέπεις. Ίσως αυτό να κυνηγάς. Τι να πω πραγματικά, με ξεπερνά το σχόλιο που κανείς από το πουθενά. Κάνει μπαμ ότι εξυπηρετεί super σκοπούς. Ότι τι σας αρέσει η Κατ ; Έλα φίλε μην μας κάψεις το εγκέφαλο. Ας ζητήσει η Κατ από την Μεϊμαρίδη να κάνει κάτι με τα τριαντάφυλλα καλύτερα. τραγικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα νούμερα δείχνουν ότι η ΚατΚεν αρέσει. Εγώ μια διαπίστωση έκανα. Εμμονή και θέμα με τον αντ1 δεν έχω εγώ, άλλοι έχουν και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιατί σε ενοχλεί να αρέσει το πρωινό και να το λένε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Καινούργιου δεν έχει καμία τάση για πρωτιά . Χθες που χαθήκατε άραγε; Αχαχαχχαχα
    Αύριο κοιτάξτε μην χαθείτε πάλι. Ο κόσμος δεν είναι χαζός. Βλέπει και ξέρει τα δήθεν και τους πονηρούς ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το χθεσινό 12αρι δείχνει ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Προφανώς χθες είχε καλή εκπομπή η μάλλον άλλοι είχαν κακή εκπομπή. Δεν μου αρέσει καθόλου όμως η Καινούργιου. Υπερεκτιμημένη παρουσιάστρια από το πουθενά με μια μόνο χρόνια επιτυχίας. Ας χαλαρώσουν λίγο μερικοί που βγήκαν να κάνουν πάρτι και χθες ήταν εξαφανισμένοι από προσώπου γης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ξαφνικά σήμερα εμφανίστηκαν οι υπερασπιστές για την Καινούργιου. Χθες όλοι εξαφανισμένοι αχαχαχχα κλαίω αλήθεια. Συνέλθετε, μια μέρα δεν θα φέρει την άνοιξη. Η Καινούργιου είναι μια κοπέλα που δεν έχει την στόφα τς σταρς. Είναι απλά ψώνιο και ψεύτικη. Ρωτήστε και τους συνεργάτες τι τραβάνε με την κομπλεξαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εμένα δεν μου αρέσει το πάνελ στην Καινούργιου. Η ίδια μου αρέσει. Θέλει όμως συμπαρουσιαστή, μόνη δεν κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !